Prime berättar allt på BODY Radio!

Klicka på bilden för att läsa Primes/Mikaels profil.

Mikael ”Prime” Hollsten gästar BODY Radio och bevisar att ”aldrig vila” även gäller hans mun. I ett megalångt avsnitt, fyllt av skratt, får vi höra om allt från skamliga förslag och hans ”oknullade aura”, till German Volume Training och Mickes nya superdiet!

Om du inte har fyllt i lyssnarundersökningen som värdarna diskuterar i programmet återfinner du den här. Alex ledare Mikael syftar på i slutet av avsnittet är denna: Stop löking around!.

Förutom det obligatoriska besöket på Mikaels blogg aldrigvila.se, missa inte att även ta en titt på hans välupdaterade videokanal på VideofyMe

Hållpunkter i avsnitt 68 av BODY Radio:

  • 00:08:15 – Värdarnas introduktion av gästen
  • 00:09:12 – Samtal med Mikael Hollsten
  • 01:23:45 – Eftersnack med värdarna

 
Direktlänk till showen som MP3-fil. Spela upp avsnittet i webbläsaren genom att klicka på play-ikonen nedan. Andra alternativ för att lyssna på showen:

BODY Radio presenteras av: Gymgrossisten.com

Förra sommaren var Mikael Hollsten på BODY Radio för första gången:

Denna vecka blir det inte en tyst stund på BODY Radio när Alex och Andreas gästas av Mikael Hollsten, Athletic Fitness-virtuosen bakom bloggen aldrigvila.se, som numera även är känd som gladiatorn Prime. Micke förklarar varför vilodagar gör honom kallsvettig, hur det är att veta att konkurrenten och polaren Ako Rahim alltid gör det lilla extra, och hur Roddys mobbning nu tvingat Micke att inleda en massabyggarperiod.

Ni som har Android- och iOS-appen för BODY Radio (den senare uppdaterad med funktioner såsom stöd för bakgrundsspelning och iPad) får ett PDF-dokument med Alex rapport då han deltog i ett av Mikaels normala träningspass – från BODY 327:

Vanliga Killen rider igen. Redaktör Danielsson (aka Vanliga Killen) har denna gång tussats ihop med tränaren, bloggaren och den blivande gladiatorn Mikael Hollsten. Axlar stod på schemat, och som vanligt var vi framme med kameran.

Med BODY Radio-appen medföljer BODY-reportaget där veckans gäst tränar med Vanliga Killen (Alex).

Missa inte att besöka Mikaels välupdaterade videokanal på VideofyMe!