Mirakelkvinnan på BODY Radio

Foto: Seth Janson

BODY Radio inleder året starkt ihop med ingen mindre än Åsa Hällstorp – mirakelkvinnan som är lika vass på bodyfitness som ultramaraton. Hör henne berätta om träning, kost och hur det går till att vara i Sverige-toppen i två så pass olika discipliner!

Följ Georg och Åsas äventyr i deras blogg

Hållpunkter i avsnitt 105 av BODY Radio:

  • 00:13:07 – Veckans gäst introduceras
  • 00:14:24 – Samtal med Åsa Hällstorp
  • 00:44:30 – Eftersnack med värdarna

Direktlänk till showen som MP3-fil (om du har ont om bandbredd/använder mobilnät finns här en MP3-fil med halva ”tyngden”). Spela upp avsnittet i webbläsaren genom att klicka på play-ikonen nedan. Andra alternativ för att lyssna på showen:

Du får en kvick översikt över alla våra tidigare avsnitt i denna länklista.

BODY Radio presenteras av: Gymgrossisten.com

Therese Nilsson på bloggen Stay Fit gjorde i december 2012 en intervju med Åsa:

Jag skriver inte långa inlägg utan att det är motiverat. Detta är ett sådant inlägg, en intervju, men jag råder dig att ta dig tid att läsa detta, för det är motiverande till tusan! Kombinerar du styrketräning och löpning? Svårt att hinna med både familj och träning? Då är detta något för dig.

Ni som har (eller skaffar) Android- och iOS-appen för BODY Radio får ett PDF-dokument med vårt andra stora reportage om Åsa – SUPERMAMMAN: Åsa Hällstorp knäcker även dig! – från BODY 296:

Det finns imponerande människor, och inspirerande individer. Det finns de som högpresterar, och de som överlevererar. Och så finns det Åsa Hällstorp.

Med BODY Radio-appen medföljer BODYs andra stora reportage om Åsa – det blir sannolikt många fler!