Må bra medan du presterar väl

”Näringslära för personliga tränare och kostrådgivare” är en uppdatering av den tidigare byggarfavoriten ”Näringslära för kroppsbyggare och andra kraftidrottare”.

Anki Sundin svarar på Alex och Andreas frågor om kost och kosttillskott för styrketränande, men även allmänna hälsofrågor. Anki har förutom utbildning som nutritionist (näringsfysiolog / M.Sc. nutrition) även SM-guld i bänkpress och SM-silver i styrkelyft i bagaget.

Läs mer om Ankis arbete som nutritionist på NGruppen.se (Anki är VD för NGruppen och NGruppen Förlag) och på dess blogg. Hållpunkter i avsnitt 132 av BODY Radio:

  • 00:07:36 – Introduktion av veckans gäst (och Västerås)
  • 00:13:05 – Samtal med Anki Sundin
  • 01:18:28 – Eftersnack med värdarna

Direktlänk till showen som MP3-fil (om du har ont om bandbredd/använder mobilnät finns här en MP3-fil med halva ”tyngden”). Spela upp avsnittet i webbläsaren genom att klicka på play-ikonen nedan. Andra alternativ för att lyssna på showen:

Du får en kvick översikt över alla våra tidigare avsnitt i denna länklista

BODY Radio presenteras av: Gymgrossisten.com

BODY Radio #93: Vilket proteinpulver är bäst?

Denna fråga, och många fler, besvaras i veckans BODY Radio av kostexperten Anki Sundin. Det blir även snack om testosteron, kolhydraternas funktion efter träning och huruvida man blir svag av mjöl.

I utgåvan av BODY som är ute nu – BODY juli 2013 – kan du läsa en av Ankis artiklar, ”20 kostråd för muskelbygge”:

I en djungel av rön om vilken mat som ger dig bäst träningsresultat, kan vi här presentera 20 av de viktigaste (i slumpmässig ordning). Läs, träna, ät och väx!

20 kostråd för muskelbygge: Experttips för mer muskler