Så lever du träningsdrömmen i Asien!

Showtime! Vardagsmat för Maria.

Maria Carlswärd Ahlberg gästar BODY Radio och berättar om hur hon förverkligade sin dröm att jobba med träning i Kambodja! Hör om träningen, maten och hur det är att verka som svensk i ett land där temperaturen sällan går under 30 grader!

Följ Marias fitnessliv i Kambodja i bloggen, på instagram, youtube eller facebook. Besök också mariaahlberg.se och Team Fitnesslife Sweden på facebook.

Hållpunkter i avsnitt 166:

  • 00:12:17 – Introduktion
  • 00:13:11 – Samtal
  • 01:00:13 – Eftersnack

Direktlänk till showen som MP3-fil (om du har ont om bandbredd/använder mobilnät finns här en MP3-fil med halva ”tyngden”). Spela upp avsnittet i webbläsaren genom att klicka på play-ikonen nedan. Andra alternativ för att lyssna på showen:

Du får en kvick översikt över tidigare avsnitt i denna länklista.

Svenskt Kosttillskott är en av Sveriges största återförsäljare av kosttillskott. Låt dig även inspireras och läs om träning, kost och kosttillskott i deras stora artikelnätverk.

I januariutgåvan 2014 kunde/kan du läsa mer om Marias resa och arbete i Kambodja:

Hon bytte radhuset i Upplands Väsby mot rampljuset i Kambodja. Och hon älskar det. Vi tog ett snack med fitnessprofilen Maria, som inte upphör att fascinera!

Du som är eller blir helårsprenumerant får dessutom fri tillgång till samtliga äldre e-tidningar i arkivet – utan extra kostnad!

Som helårsprenumerant kan du läsa artikeln från BODY Januari i det digitala arkivet!

Följ Team Fitnesslife Sweden på facebook!