Så blir man bäst i världen på athletic fitness!

17 kg ska bort för att Kristian ska kunna tävla i styrkelyft, klass -83 kg.

Med BODY Classic i antågande kommer världsmästaren Kristian Sewén på besök till BODY Radio för att berätta hur man bäst förbereder sig. Hör hans bästa tips om diet, chins och dips, och den beryktade hinderbanan!

Kristians blogg återfinns på body.se/kristian. Följ även honom på instagramyoutube eller facebook.

Hållpunkter i avsnitt 167:

  • 00:15:34 – Introduktion
  • 00:16:47 – Samtal
  • 01:14:31 – Eftersnack

Direktlänk till showen som MP3-fil (om du har ont om bandbredd/använder mobilnät finns här en MP3-fil med halva ”tyngden”). Spela upp avsnittet i webbläsaren genom att klicka på play-ikonen nedan. Andra alternativ för att lyssna på showen:

Du får en kvick översikt över tidigare avsnitt i denna länklista.

Svenskt Kosttillskott är en av Sveriges största återförsäljare av kosttillskott. Låt dig även inspireras och läs om träning, kost och kosttillskott i deras stora artikelnätverk.

Kristian har intervjuats ett antal gånger tidigare:

BODY Radio #44: Sewén i monsteravsnitt av BODY Radio

I BODY Radios längsta avsnitt någonsin berättar Kristian Sewén om sin ambitiösa satsning mot att tävla i SM i Athletic Fitness och SM i Klassisk Styrkelyft – med en veckas mellanrum. Det pratas också proteinpannkakor, krånglade hamstrings och radioansikten.

BODY Radio #89: Den Dynamiska Duon på BODY Radio

Kristian Sewén och Robert Berg smörjer upp munlädren och gästar BODY Radio. Det snackas om Roberts vinst på SM i AF, rodd, och naturligtvis det kommande VM i AF på Arnolds i Madrid!

BODY Radio #134: Den ultimata fysiken?

Kristian Sewén är bra på det mesta, och bäst på mycket. I veckans avsnitt av BODY Radio berättar han om sin inspirerande satsning på både styrkelyft och athletic fitness!

I februariutgåvan 2013 kunde/kan du läsa Kristians recept på proteinbullar!

Vår svenska stolthet inom athletic fitness delar denna månad med sig av sitt bästa bakrecept – bullar som passar även på diet!

Du som är eller blir helårsprenumerant får dessutom fri tillgång till samtliga äldre e-tidningar i arkivet – utan extra kostnad!

Som helårsprenumerant kan du läsa artikeln från BODY Januari i det digitala arkivet!

Nu på lördag, 22 mars, kan du träffa Kristian i MM Sports-butiken på Sveavägen!

BODY Classic är årets första tävling med Athletic Fitness på programmet!