Bäst på Men’s Physique?

Lokaltidningen om Pontus framgångar!

Pontus Koskelainen har med sina segrar i Men’s Physique blivit något av standarden för grenen. BODY Radio fick en pratstund inför Pontus start i BODY Classic!

Följ Pontus i hans blogg, på instagram och youtube.

Hållpunkter i avsnitt 174:

  • 00:11:26 – Introduktion
  • 00:12:08 – Samtal
  • 00:43:25 – Eftersnack

Direktlänk till showen som MP3-fil (om du har ont om bandbredd/använder mobilnät finns här en MP3-fil med halva ”tyngden”). Spela upp avsnittet i webbläsaren genom att klicka på play-ikonen nedan. Andra alternativ för att lyssna på showen:

Du får en kvick översikt över tidigare avsnitt i denna länklista.

Svenskt Kosttillskott är en av Sveriges största återförsäljare av kosttillskott. Låt dig även inspireras och läs om träning, kost och kosttillskott i deras stora artikelnätverk.

Alex rapport från den öppna MP-klassen vid SM Athletic Fitness 2013:

Debut för klassen i Sverige, och det med dunder och brak. Hela 15 unga till start, vilket gjorde detta till dagen överlägset största klass. Mycket spridda siffror (vilket är naturligt, så här första gången) utom när det gäller segraren Pontus Koskelainen.

Klockrena ettor i båda ronderna gör Pontus till norm för hur man ska se ut och också föra sig. Symmetriskt välbyggd, ilsket skarpt sexpack och med en självklar utstrålning helt utan dryghet eller hybris.

Finalfältet i den första Men’s Physique-tävlingen vid SM AF 2013.

Finalfältet vid korta Men’s Physique-klassen på Decembercupen 2013.

Vid BODY Classic har Men’s Physique-klasserna flest deltagare på herrsidan!