Mot 400 kg i bänkpress!

Bänkpress-VM avgörs 21-25 maj.

Missa inte när Freddi Smulter gästar BODY Radio inför VM!

Besök Freddis tränings-/tävlingsjournal och missa inte hans YouTube-konto

Hållpunkter i avsnitt 177:

  • 00:13:42 – Introduktion
  • 00:14:57 – Samtal
  • 01:20:30 – Eftersnack

Direktlänk till showen som MP3-fil (om du har ont om bandbredd/använder mobilnät finns här en MP3-fil med halva ”tyngden”). Spela upp avsnittet i webbläsaren genom att klicka på play-ikonen nedan. Andra alternativ för att lyssna på showen:

Du får en kvick översikt över tidigare avsnitt i denna länklista.

Svenskt Kosttillskott är en av Sveriges största återförsäljare av kosttillskott. Låt dig även inspireras och läs om träning, kost och kosttillskott i deras stora artikelnätverk.

Foto: Tapani Moisala

I februari höjde Fredrik det finska rekordet:

Fredrik Smulter passade häromdagen på att höja sitt egna finska rekord i tröjbänkpress med hela 10,5 kg vid finska mästerskapen. Rekordet 361 kg lyftes lätt upp i andra omgången. I tredje lyftet kom också 371 kg upp (världsrekordvikt), men juryn underkände det i efterhand.

Freddi har gästat programmet ett par gånger tidigare:

BODY Radio #33: Fredrik Smulter förgyller BODY Radio

Hertigen av Malax, bänkpressvärldsmästaren Freddi Smulter, tar denna vecka över BODY Radio. Det kanske inte kommer som en chock att det snackas en hel del bänkpress, men Freddi hinner också med att berätta om sin viktnedgång och problemen den ställt till med, om sitt första lyft som 14-åring och om hur det skiljer sig att träna när man har barn och jobbar skift.

BODY Radio #77: Världens bäste bänkare

Med lika delar sisu och talang har vår gamle favorit Freddi Smulter återigen tagit sig högst upp på tronen i bänkpressvärlden. Missa inte när monstret från Malax återvänder till BODY Radio för att berätta om den träning som gjort honom starkast av alla – med eller utan tröja!

BODY Radio #135: Monstret är tillbaka!

Hertigen av Malax, bänkpressguden, Freddi Smulter är tillbaka på BODY Radio med nya färska rekord i bagaget. Hör om träningen som gör att Freddi bollar med större vikter i hantelpress än vanliga dödliga gör i bänkpress!

I BODY 12/2012 gav Freddi Smulter sina bästa råd för dig som vill maxa i bänkpress:

Finländaren Freddi Smulter lyfter tyngst både med eller utan utrustning. Häng med när han förklarar hur man tränar för att bli världens starkaste bänkpressare!

Du som är eller blir helårsprenumerant får dessutom fri tillgång till samtliga äldre e-tidningar i arkivet – utan extra kostnad!

I BODY 12/2012 förklarade Freddi hur man tränar för att bli världens starkaste bänkpressare! Blir du helårsprenumerant får du tillgång till tidigare digitala utgåvor utan extra kostnad.

Efter VM satsar Freddi på RAW-bänk. Nästa mål där är 280 kg.