Pia är lika vass oavsett disciplin!

Pia ”Duracell” Jansson går på högvarv inför SM i Karlstad 6 september.

Pia ”Duracell” Jansson gästar denna vecka BODY Radio och berättar om sitt tävlande i athletic fitness, bodybuilding och bodyfitness.

Följ Pia på bloggen och på instagram.

Hållpunkter i avsnitt 188:

  • 00:20:57 – Introduktion
  • 00:21:47 – Samtal
  • 01:03:52 – Eftersnack

Direktlänk till showen som MP3-fil (om du har ont om bandbredd/använder mobilnät finns här en MP3-fil med halva ”tyngden”). Spela upp avsnittet i webbläsaren genom att klicka på play-ikonen nedan. Andra alternativ för att lyssna på showen:

Du får en kvick översikt över tidigare avsnitt i denna länklista.

Svenskt Kosttillskott är en av Sveriges största återförsäljare av kosttillskott. Låt dig även inspireras och läs om träning, kost och kosttillskott i deras stora artikelnätverk.

Ett av våra senaste träningsreportage med Pia återfinns i BODY #307 med rubriken ”Piff & Puff – igen: I rollerna: Carina Isaksson & Pia Jansson”:

Tro det eller ej, men julens hysteriskt energiska gnagare har sina mänskliga motstycken – Carina och Pia. Tvillinglika i både fysik, lynne och inte minst när det gäller alstrade energinivåer. Nu är damerna tillbaka för ett explosivt träningspass igen.

I reportaget gjorde man ett återbesök på det träningspass med Carina och Pia som blev artikel 2003.

Du som är eller blir helårsprenumerant får dessutom fri tillgång till samtliga äldre e-tidningar i arkivet – utan extra kostnad!

Pia Jansson delade omslaget på BODY #307 med Carina Isaksson.

Nästa tävling du ser Pia Jansson på är Svenska Mästerskapen i Karlstad!