Tidlös mästarinna

Som vanligt kom frågorna via instagram.

Möt en livs levande svensk fitnessikon. Evalinda Aarvaag har nyligen varit i Spanien och hämtat ännu en medalj, och fortsätter med det att utmana föreställningar om bäst-före-datum.

Följ Evalinda på BODY.se-bloggen och på instagram.

Hållpunkter i avsnitt 191:

  • 00:19:11 – Introduktion
  • 00:20:21 – Samtal
  • 01:03:57 – Eftersnack 

Direktlänk till showen som MP3-fil (om du har ont om bandbredd/använder mobilnät finns här en MP3-fil med halva ”tyngden”). Spela upp avsnittet i webbläsaren genom att klicka på play-ikonen nedan. Andra alternativ för att lyssna på showen:

Du får en kvick översikt över tidigare avsnitt i denna länklista.

Svenskt Kosttillskott är en av Sveriges största återförsäljare av kosttillskott. Låt dig även inspireras och läs om träning, kost och kosttillskott i deras stora artikelnätverk.

Missa inte kommande utgåva av BODY för en profil på Evalinda:

Evalinda var en av de som lockade fram den svenska fitnessporten i popularitetens ljus och hon var tidigt en av våra bästa. Länge var det just också fitness (ja, med bensprattel och hela bidevitten) som var huvudspåret. Evis tävlade ett tag till och med som proffs.

Sedan 2004, där Evalinda gjorde en fantastisk comeback som tävlande, är det dock bodyfitness som gäller. Och som sådan är hon både svensk och nordisk mästarinna, och kunde dessutom nyligen återvända hem från Spanien som bronsmedaljör på EM.

Du som är eller blir helårsprenumerant får dessutom fri tillgång till samtliga äldre e-tidningar i arkivet – utan extra kostnad!

I kommande BODY får du veta varför Evalinda är fortfarande en av våra bästa.

Evalinda tog brons på EM Bodyfitness -158 cm! Eastlabs har ett stort bildgalleri.