Föreläsning för bättre tränande och tävlande

Maria Andersson, tävlande i Athletic Fitness och Body Fitness på elitnivå och Janpeter Sangborn, mental rådgivare och domare inom fitness och bodybuilding, berättar om hur man på ett enkelt och konkret sätt kan få rätsida på många av de begränsningar vi sätter på oss själva i vår träning, under diet och på tävling.

ÅterVINNing för VINNARE!

Med båda fötterna i gymvärlden får du åka med på en resa där destinationen är förbättrade resultat på träning/tävling och allmänt välmående. Ett antal stationer passeras som rör målbilder, självkänsa och självförtroende. Tips på hur du kan hantera motgångar som nojor och motivationsbrist, tackla hinder och ta kritik på bästa sätt och fokusera på rätt saker vid rätt tillfälle, är några saker du får med dig som färdkost för din fortsatta resa mot valfritt mål. Genom sopsortering, återvinning eller destruering av (negativa) tankar/riskavfall kommer din resa bli mer komfortabel och enklare.

Programmet går att skräddarsy i format från två timmar och uppåt. Kontakta Maria på mariaswe79@hotmail.com eller Janpeter på sangborn@getfit.se för bokning, prisuppgifter och övrig information.