Svar på Patrick "Många’s" attacker

Det var ett tag sedan man var här och bloggade. Inte kul när ens blogg är längst nere. Det roliga är att mitt sista inlägg handlade om just Patrick och upperbarligen så älskar han upmärksamhet så jag täkte göra yterligare ett blogginlägg till( och det sista, jag lovar) om Baronen. Det var flera personer som kontaktade mig och frågade vad det är som händer med Patrick. De hänvisade till hans blogg här på Body och min första reaktion var att det inte kan vara Patrick som har skrivit detta utan någon måste ha hackat in på hans dator. Att behöva göra detta offentligt är väldigt jobbigt och pinsamt men tyvärr har Patrick som mål att skada mitt och mitt företags anseende och jag har valt att berätta min sida av det hela trots att jag fortfarande sitter här som ett frågetecken och undrar vad det är Baronen håller på med. Om det är skrik på uuppmärksamhet, om han är uttråkad eller helt tappat fattningen vet jag inte men att läsa hans inlägg gör mig både ledsen och förbannad. Ledsen för att jag har alltid sett honom som en nära vän och förbannad för att jag käner mig inget annat än utnyttjad.

Baronen skickade sin första sponsansökan till mig redan 2009. Då hade mitt företag inte råd att signera atleter och jag fick tacka nej. Våra vägar korsades igen under inspelningen av Gladiatorerna och både BMR och Patrick hade växt och vi kom överens om ett samarbete (sponsring). Patrick fick i princip vad han ville och jag hade inga krav eller förväntningar. Han fick produkter till ett värde som överstiger 100000 SEK och beandlades som en familje medlem. Flera gånger under samarbetet försökte han avbryta samarbetet för att han är så otroligt slarvig och aldrig har koll på sin post. Man får alltid postavisering när man får paket. Istället för att ringa till BMR och ta reda på vad som har hänt så kom han med attacker och PMS humör istället. Detta flera gånger under samarbetet.

Av någon mirakulös anledning fortsatte samarbetet. Han skrev för någon månad sedan att han hade tappat suget och motivationen att träna då han inte har några mål och känner att han inte bidrar med något. Jag avråde honom från att sluta och fågade honom om han ville gästposera under BMR Grand Prix i Malmö samt fotgraferas för BMR's reklam. Detta för att trigga hans träningsintressse igen. På det viset hade han ett mål. Han tyckte att det var en super bra idé. Ca 2 veckor innan BMR Grand Prix fick vi ett sponsorder från Patrick och en vecka innan fick jag ett facebook meddelande om att han ville avsluta samarbetet. Jag tackade för allt och önskade honom lycka till och vi skildes åt som vänner…

Veckor senare blev hans dator hackad (tror jag, hoppas jag, önskar jag….)

Här har ni lite screen shots på våra facebook konversationer. Riktigt tråkigt Baronen…

Screen Shot 2013-04-23 at 8.26.41 AM.png
Screen Shot 2013-04-23 at 8.27.28 AM.png
Screen Shot 2013-04-23 at 8.28.11 AM.png
Screen Shot 2013-04-23 at 8.29.01 AM.png