ENERGY ARMOR!!

image-80.jpeg

OM ENERGY ARMOR

Energy Armor är designad för att arbeta med kroppens naturliga energifält. Energy Armor är en favorit likväl för barn, vuxna så som för elitidrottaren. Den vanliga användaren erhåller samma goda egenskaper från våra energiarmband som våra toppatleter gör. Alla behöver vi en balans i kroppen för att må så optimalt som möjligt!
Energy Armor designas i USA och tillverkas i Kina och vulkanaskan som är fylld med negativa joner är från en vulkan ute i havet i Japan.

image-84.jpeg

Positiva joner attackerar oss dagligen i vår upptagna värld från föroreningar, datorer och TV; de får oss känna oss trötta, deprimerade och irriterade. Å andra sidan, negativa joner, funna i platser i naturen så som stränder, vattenfall, skogar och bergstoppar ger människor ökad nivå av energi i form av välbefinnande. Negativa joner hjälper att reducera det som hindrar dig från en god natt sömn och orsakar trötthet

FORSKNING:
Studier har visat att negativa joner har en positiv effekt på hälsa och åldrande. Klinisk forskning visade att negativa joner överlämnar fördelaktiga positiva aspekter på hälsa oavsett ålder.
Forskningen visar också på att all strålning från TV, dator, mobiltelefoner frånger postiva joner och detta gör att våra celler får för mycket av detta så vi får ett underskott av negativa joner, som gör att våra celler oxiderar. Alla celler vill för att fungera optimalt ha ett neutralt läge mellan positivt och negativ elektrisk laddning.
NEGATIVA JONER KAN GE DIG GODA EGENSKAPER SÅSOM:

Bättre fokus
Ökad rörlighet
Förbättrad balans
Större inre lugn
Smärtlindring
Ökad styrka
Bättre och djupare sömn
Kortare rehabtid vid skada

SÖMN:

År 1969 upptäckte en fransk forskare att överproduktion av hormonet serotonin orsakade sömnlöshet och mardrömmar. Negativa joner användes för att behandla en grupp av personer som hade sömnproblem på grund av överproduktion av serotonin, den franska forskaren upptäckte då att de flesta av dem kunde sova bättre. (Soyka, 1991)

UTMATTNING
Överproduktion av serotonin (kemikalien som produceras inne i hjärnan) orsakar också trötthet. Negativa joner reglerar produktionen av serotonin i hjärnan och kan på så vis minska trötthet och lindra symtomen.

VARFÖR JUST ENERGY ARMOR & HUR LÄNGE HÅLLER DET?

Ett Energy Armor band är designat för att behålla sin frekvens på obestämd tid. Energy Armor bandet innehåller mer negativa joner än någon annan produkt utav sin sort, försäkrande om att den kommer bibehålla sin frekvens på obestämd tid.

image-85.jpeg

Som ni ser finns det flera olika sorters produkter som kan hjälpa dig med denna balansering av joner, jag bär både armband & halsband & det ska bli spännande & se om/hur jag känner av dessa produkter.;)

Här hittar ni ytterligare info samt återförsäljare av produkten:

http://easweden.se/?page_id=155