Som 20-åringar….

I veckan var jag och Roddy och gjorde ett arbets-EKG. Det var det INTE lätt att hitta en instans som gör det utan att man är sjuk och dessutom med ganska kort varsel…..efter ca 8 samtal och 8 likadana berättelser fick vi tid i Ulricehamn.

Efteråt frågar läkaren om vi var syskon då vi hade så liknande värden på EKG:t Ha ha jag svarade så klart att vi är gifta men lever väldigt lika, tränar lika tungt, äter samma sorts mat, sover lika mycket (i perioder lite) osv.

Det var ett mycket roligt resultat – vi är tydligen som 20-åringar inuti båda två Det känns så skönt att få "på papper" att det är hälsosamt med träning och rätt sorts mat!!!

Vad grundade läkaren vår unga, inre ålder på då? Jo, man ser det på att, trots att pulsen ökade så låg blodtrycket kvar lågt. Detta tyder på att man inte har några pålagringar i ådrorna.

Jag fick dessutom en extra guld-stjärna i kanten då jag tydligen har en "mycket bra tolerans mot laktatkänning (muskelskakningar på EKG under 90 sekunder under slutbelastning)" dvs mycket bra mjölksyretålighet, KUL!

Nu behöver man ju inte vara orolig att ta ut sig TILL MAX!!!!

Bild 400120
Foto: Alexander Danielsson