Tips

Måste bara lobba för en grym hundsäng-KURANDA sängarna är helt fantastiska. Hundarna älskar dem, bekväma (dokumenterad ortopedisk liggkomfort), hygieniska, och de kommer upp en bit från backen/golvet.

Funkar lika bra ute som inne.

Ett års garanti är det dessutom på dem, om ni har en hund som flisar sönder det mesta så säger jag bara lycka till (till hunden).
Jag hade en tjej som gjorde att hundgården såg ut som efter en orkan, nu ligger hon och myser på sängen, visst hon gjorde några försök att flisa sönder den som hon gjort med lastpallen hon hade, men inte en skråma blev det på sängen.

Alltså, lyckas hunden bita hål i den första året så får du en ny (har de inte lyckats första året så kommer de inte lyckas sen heller 😉

Nu finns de även som våningssäng-GALET bra för oss som har hundgårdar. Förut har jag varit tvungen att köpa sketna träbord bara för att bestämmelsen är att hundarna ska kunna ha en liggplats 50 cm upp som de även kan ligga under, inte en enda av våra 4-benta har varit uppe på de där borden, trots att jag stått och spikat gummimatta, plastmatta och filtar på dem 🙁 massa jobb och tid har gått i onödan.

Nu kan jag bara montera ihop deras favvo-säng i våningsvariant, vips så håller man bestämmelserna OCH låter hundarna ha en skön viloplats med bra utsikt 🙂

Sängen finns i 6 olika strl, till Amstaff så är Strl Large perfekt till en hund.

Mer info samt webshop finns här: http://www.swedesun.nu/kategori/kuranda.hunds%c3%
a4ngar

Där kan man även beställa bitsäkra leksaker som våra hundar älskar, det stora benet på bilden nedan går någon ständigt och bär omkring på 🙂 annat smått och gott för hundförare och hunden finns där också, kika in!

ac säng.JPG

SE CH Zican´s Li´l Rock "AC" blev störd i sin vilostund och var inte så pigg på att vara modell när kameran kom fram 😉
bigbone.JPG

Mkt populärt bitsäkert hundben finns att beställa på http://www.swedesun.nu