GT igår och djup bekännelse….

Fortfarande skitskum känsla att kliva in i matbutikerna och se sig själv där på löpet :0
Detta var igår när vi var med i GT.
Det som händer i denna sits är att jag liksom tycker det är pinsamt att handla och drar ned min keps ännu lite längre…ha ha varför då tänker jag nu!!!???
Ni som inte känt mig i så många år eller kanske bara sett mig i min roll som Amazon tror säkert inte på detta-men under hela min uppväxt och ända fram till typ -02 har jag varit världens blygaste tjej!!!
-02 hände Gladiatorerna och jag blev tvungen att jobba med min blyga sida…

Faktum är att då när jag var stod där i min Amazon dräkt och skulle in på min första gren med fullsatt arena och TV Kameror-så tänkte jag "HUR I H-VETE HAR JAG KUNNAT SATT MIG SJÄLV I DENNA HEEEEEMSKA SITS???? JAG ÄR JU BARA EN BLYG LITEN TJEJ FRÅN GÄVLE…!!!!!" Väääääärsta ångesten kan jag lova, ville bara springa därifrån och dra ett täcke över huvudet!!! Sen, efter första grenen så bara älskade jag det!!!

Att jag dessutom efter inspelningarna blev bokad på event och hade föredrag inför massa människor har gjort att jag nu vågar liiiite mer 🙂 (tilläggas ska att det värsta jag visste var att prata inför folk) men än idag kan jag ha lite ångest inför föreläsningar men känner mig mkt tryggare på scenen nu 😉 dock är jag alltid nervös när min dryga man är med då hans favvo-sysselsättning är att driva med mig offentligt, kanske ni märkt om ni följer hans blogg 😉

bild.JPG

Har ff inte fått ordning på att bifoga bilder från datorn, support jobbar på det. Däremot kan jag skicka en ynka bild från telefonen då jag kan skicka epost direkt från bilden på IPhone (kan ju inte komma in på min mail än)

Skickat från min iPhone