Då var det slut

Mitt samarbete med Olimp Kosttillskott är nu avslutat. Det känns lite vemodigt då jag har varit med dem i många år nu, och de har alltid behandlat mig på bästa möjliga sätt och lite till…..

TACK OLIMP FÖR DESSA ÅR! Ni har behandlat mig som en prinsessa!

Varför har jag då lämnat dem…? Ja, ni som känner mig vet att jag INTE gillar att byta märke kors och tvärs, samt att det för mig är viktigt att till 100% kunna rekommendera produkterna med gott samvete. (Det har i och för sig inte varit ett problem hos Olimp)

Jag har tackat nej till ett antal sponsorer som i princip kastat produkter efter mig genom åren, men om jag inte tycker att produkterna är RIKTIGT bra, då vill jag heller inte ha ett samarbete där jag ska stå bakom och rekommendera dessa produkter.

Jag anser också att kvalitet är bättre än kvantitet, jag har därför valt ett samarbete med några få, noga utvalda sponsorer, hellre än att ha massa "små-sponsorer".

Ok, åter till mitt beslut, jag har blivit erbjuden att mkt attraktivt erbjudande som innebär att jag fördjupar mitt samarbete med SWEDISH FITNESS som ligger mig så varmt om hjärtat sedan vi inledde samarbete 2002 😀

Jag är nu inte "bara" BETTER BODIES atlet utan blir nu också ansiktet utåt för det exklusiva, grymma märket NANOX!!!! J 😀

Jag kommer tillhöra Nanox teamet på kosttillskott-sidan (Nanox som Swedish Fitness är distributör av) och blir alltså medlem i hela SF/Better Bodies familjen, såååå roligt och känns som det mest naturliga valet för mig.

Produkterna från Nanox har jag redan tjuvsmakat på då min man samarbetar med dem, och det var en av anledningarna till att jag tackade ja, fantastiska produkter med grymma smaker i lyxiga förpackningar-det nästan står Cici på burkarna 😉

Läs mer om märket och produkterna på:
http://www.nanoxnutriceuticals.se

image.jpg

Mitt numera gamla team….
image.jpg

Mitt nya team, inte får man "vara i fred" nånstans heller, där står min man och ser purken ut 😉