En snabbis i Eksjö + Iphone 5

!!! Är superglad över att ha fått min iPhone 5! Har ju lite fördel av att jobba extra med telefoni på Media Markt. Gick dit idag kl 12 och hämtade ut min vita version, som jag är mycket nöjd med. Kopplade upp telefonen till ett WiFi och wips så var hela telefonen ”återställd” genom iCloud – helt fantastiskt.

Sedan blev det att hälsa på min lilla hem stad – trästaden – Eksjö!

Där träffade jag en av ägarna till ett stort revisionsbolag över en trevlig lunch på Eksjös bästa restaurang, Keskins. Vi talade bland annat om olika intressanta ämnen som det går att skriva om för en D-uppsats som jag ska skriva nu i vår. Ett intressant ämne som kom upp var frågan om JÄV för revisorer, och att bland annat vissa större bolag sköter det dåligt.

Sedan hann jag med att träffa en god vän till mig – som har hjälpt mig med mitt sponsor-nätvärk, Marcus Axelsson, näringslivschefen i Eksjö. Jag frågade om han kunde skriva tre meningar om mig som person – som jag kan ha med i ett CV. Det blev:

– ”Damir är en intressant person….., han kom med en idé, vi bollade tankar hur han skulle utveckla sin idé. Damir fullföljde sina uppsatta mål till punkt och pricka. Jag upplever att Damir har en stor portion social kompetens blandat med ett oerhört driv.”

Nu: fixa med en fet smoothie med Kesella+Blåbär+blåbärs/vanilj protein+Mjök – och sedan bär det av till gymmet för ett litet Markpass!

Iphone 5.jpg

Iphone 5, från Media Markt!