Årets största event/tävling är här!

Sitter på cykeln här på hotellet, morgoncardio… Den har blivit lite som min extrakompis här i Vegas, den enda som är vaken & vill göra mig sällskap om mornarna när jag är jetlag & inte kan sova. Skulle i & för sig inte kalla den ”kompis” då jag nästintill avskyr motionscykel som cardioform. Får bara ont i häcken…:S
Men nu, bara veckan kvar till tävling ska jag försöka slita så lite som möjligt på mina ben & då sägs det att cykel är ett bra val av cardio. Suck….
Eg tycker jag bara om en form av cardio & det är promenader utomhus, annars undviker jag långsamt nötande utan drar hellre av ett tuffare kondittipnpass/fyspass & får svettas ordentligt.:)

Idag slår portarna upp till Mr Olympia här i Las Vegas & vi (Team Better Bodies) står redo att slå säljrekord på expot!;)

bild.JPG

Våra tre byggarproffs, Branch, Flex & Johnnie J, sägs alla vara i toppenform & redo.
Flex var i grym form redan när vi sågs i Dallas i Aug så han ska bli riktigt intressant att se på scen i år. Branch är som vanligt cool som en filbunke & har allt under kontroll. & vår VD/chef på Swedish Fitness, Michael Johansson, skvallrade om att Johnnie glatt hade slängt av sig kläderna här om dan för att visa upp en riktigt vass dagsform.:)
Visst, vi ska inte bortse från de övriga proffsen ex Phil Heat mfl, men det bådar ju gott detta.;)
Appropå Phil Heat så delar vi hotell med honom & han vackra andre hälft, vilket rätt tydligt inspirerar folket till träning här på gymmet. Förra året var vi kanske 2-3pers som hängde på hotellgymmet, nu är det i stort sett fullt här dagarna i ända.:) Inte för att Phil tränar dessa dagar precis innan tävling bland alla andra men… Tror faktiskt han har snott två av cardiomaskinerna till rummet då de dag 2 var borta fr gymmet, till lilljossans förtvivlan. Hennes step var borta!!!
Haha…

I onsdags kväll var jag på en av Vegas största shower ”O”.
Herrejisses vilken show då!!!

image.jpeg

SÅÅÅÅÅÅÅ helt galet fascinerade!
En så påkostad, välarbetad men ändå rätt ”vrickad” show!
Det är cirkus-/dansartister som under 90min flyger, dansar, voltar, kastar sig & showar under, i, på & ovan (sjuuuukt högt) vatten & golv. Det går inte att beskriva i ord, man måste se detta för att förstå hur maffigt det är! Kan bara säga att det finns INGET liknande i Sverige.

Hm…börjar få träsmak i baken nu, usch. Ska bli SÅ skönt när jag slipper detta sen.:)
Haha…nu upptäckte vi precis att steppen har kommit tillbaka till gymmet! Jossan = överlycklig!;)

Snart är det upp till rummet för frukost & lite vila, sen styrka på gymmet igen innan dagen på Expot drar igång.

På återseende!

image-1.jpeg