Massage hos Mia. Lite Sjuk. Hjälpa en med kost & träning.

Idag så har min dag varit så fullproppad som den kan vara…

Sjuk:
Kan inleda med att säga att jag skippade träningen på måndagen då jag har ont i halsen, och kan knappt prata. Så jävla tråkigt. Får se om jag kan träna bänk imorgon eller om jag ska vila enda tills fredag, alternativt måndag – så jag blir helt återställd? Får se….. Hatar att inte träna :/

Uppdatering om examensarbetet:
Under förmiddagen satt jag i skolan tsm med Viktor och körde effektivt plugg med uppsatsen! Vi märker att vi lägger otroligt lite tid på den, typ 3 dagar i veckan, 5 timmar per gång. Sedan blir det något extra hemma, men ja. Det flyter på? Vi lämnade in 42 sidor idag (och egentligen ska det lämnas in nästa måndag! Då är vi alltså helt lediga tills dess, helt underbart!).

En underbar och behövlig massage hos Mia:

Kommer att gå till Mia en gång i månaden i alla fall för att mjuka till min redan mjuka kropp (som blivit lite hårdare med tiden).. (var de någon som fattade det där?).

Mia hade fokus på mitten av min rygg idag vart jag har varit extra spänd och sedan mina lår. Det tog typ 50 mig att gå igenom allt ”det bara”. Kändes mycket bra i låren efteråt, och ryggen har lugnat sig också. Tack tack!

Nu frisyr i Eksjö:
Sedan var det iväg till Eksjö. Hade lite saker planerat. Bland annat så klippte jag mig på Tip Top i Eksjö hos Denana! Hon är helt underbar 🙂 hahah, alltid lika glad och trevlig när jag är där. Hinner prata igenom det mesta av livshändelserna under en klippning.

Kost och träningssamarbete!!!
En av dessa saker var ett samarbete med en person som ska ha hjälp med både kost och träning framöver, de kommande 4-6 månaderna. Vi gick igenom det mesta om hur vi ska göra, och förhoppningsvis drar vi igång nästa vecka. Jag kommer berätta mer om detta senare, i ett specifikt blogginlägg – så kan alla följa den utvecklingen lite också (om det är ok för den personen). Blir ju faktiskt första gången jag kör ett kostupplägg med en person. Dock kom jag fram till att träningen kommer vara det mycket viktiga med tanke på hur det ser ut idag. Det ska bli roligt…! Och säkert mycket lärorikt för min del också.

Innan jag tog på mig detta så pratade jag igenom det med Anki och även Anders & Mia! Fått en del råd av dem om hur samarbetet kan vara, och lite så. Känns tryggt att ha dem som lite backup och kunna bolla idéer med. – Mer om detta sen som sagt!

image-41.jpeg

Här ja klipper mig i lilla Eksjö!
image-40.jpeg

Ja, det blev ju bra 😉 Är dålig på att använda vax… Men ska bli bättring, då hon fixade till de nu. Gjort alldeles för enkla lösningar (med hårapparat) hemma de senaste månaderna.