Ettårsmätning som visade otroliga resultat.

Denna veckan hade jag en mycket intressant mätning hos Anders. Det var nämligen 1 år sedan (1 år och 1 dag för att vara exakt!) jag gjorde den första mätningen med kalipper då mitt och Ankis samarbete påbörjades!

Vikten gick ju ner på våren, då jag tappade fett och fick muskler. På sommaren blev det en bulk och jag gick upp alla de 7 kg jag hade tappat (fast då var det en helt annan kvalitet på kroppen) – med andra ord mindre fett och mer muskler. Från September och framåt har jag legat på underskott för att lagom till RAW SM i sommar kunna prestera bra i klass 105. Dock förflyttades målet att väga 105 redan till Serie 2.

Då mitt kcalintag ändrades till 2900 för cirka två veckor sedan har jag gått till Anders varje vecka, och jävla vad resultat det blev på en vecka nu. Då har jag inte ens kunnat sköta träningen bra, pga att jag är sjuk, utan bara kosten.

Senaste veckan har jag droppat en procentenhet, (det är VÄLDIGT mycket) på en vecka. Det är främst magen, sidan på ryggen och nedre ryggen som jag tappar på nu – det e ju bara dessa ställen jag har fett kvar på i princip. Kolla noggrant på sista sidan på mätningarna! Spännande faktiskt.

Jag har under 1 årstid inte förändrat muskelmassa något, däremot har jag gått ner 12 kg i fett enbart, ballt.

image.jpeg

All grundsiffror på resultaten.
image-1.jpeg

Här är diagrammet mest intressant att se utvecklingen på det viset.
image-2.jpeg

Högst upp (slutet på förra tabellen) samt längst ner på pappret visar sista mätningen och förändringen. Mycket bra resultat!