Fokus på att komma in i rutiner

Jag är i mitten av min sista vecka i mitt sista sommarlov (för sen heter det ju semester…)! Fokus sedan jag kom hem från Turkiet har varit att strypa sockret och börja träna, promenera, köra rehab och få behandlingar.

Jag hade nästan glömt bort att jag i början av sommaren hade bokat in en tid hos Micke Genberg som skulle kolla till ryggen utifrån sin profession (Dip. Kinesiolog). Detta var för att höra hur han kunde hantera mitt problem på ryggen. (Imorgon åker jag ju med behandlingsrapporten till mina naprapater som ska fortsätta att fixa med mig, och de ska planera vidare vilken rehab jag ska ha, men de höll med om att en kommentar från en utomstående var positivt).

Behandlingen i sig var annorlunda. Genberg gjorde massor av tester, mest musokulärt, men till slut, efter 50 minuter så hade han lyckats med att få bort ganska mycket, nästan all, smärta. Då har han fixat med min ena höftböjarmuskel som tydligen var spänd och orsakade obalans i kroppen. Jag upplevde behandlingen som mycket bra, Genberg hade koll på läget…

Han kommer till Jkpg var tredje vecka, och jag tror att alla får skriva upp sig via Anders och Mia om man vill ha hjälp. Han sköter behandligen i MA Body Nutritions lokal.

Jag jag som sagt lyckas att köra mitt rehab pass, samt att jag har promenerat varje dag sedan Turkiet. Vikten idag på morgonen visade 113,7, helt ok. Tappat en del vätska och förhoppningsvis lite fett. Under ett pass så testade jag av bänken lite, fixade smidigt upp 140×10. Helt ok.

Imorgon blir det mätning hos Anders (tillsammans med Lejla som jag nu ska sköta träningen åt, någon i familjen måste ju köra tunga böj och mark, när inte jag kan). Sedan ska vi båda på behandling hos Petter för olika anledningar!

På Fredag kommer Anki på besök, då blir det möte med henne, mina naprapater, och min läkare 🙂 Krister deltar tyvärr på distans…! Målsättningar för det kommande året ska fastslås och planer med vikten, och rehab… Blir även ett träningspass, jag Anki och Lejla.