Smyger igång igen+påhälsad utav dopingkontrollanter

Idag så flög jag upp klockan 6 på morgonen föratt jag fick besök utav en dopingkontrollant. Som tur är var det inte svårt att pissa på morgoen så det var ganska så snabbt avklarat så man kunde få somna om 😀

Liten update om träninen i övrigt

Ryggen börjar bli bättre nu och har kunnat smyga igång igen med träningen. Var hos en kiropraktor idag och gick igenom lite grejer i kroppen som kommer kunna att vara nyttiga att tänka på i framtiden! Även saker som jag lärde mig på bosön har varit viktiga som jag lärde mig när jag var där med utvekclingslandslaget och jag känner att jhag har en någorlunda klar strategi om hur min träning ska bedrivas efter Em, fram tills dess blir det tyvärr lite stress för att komma upp på vikter men efter dessa ska jag försöka ge mig själv bättre förutsättningar för att hålla mig skadefri. en sådan sak är tex att behålla en viss rörlighet i baksida lår, denna kan på mi ha en tendens att bli stel och blir den det så kommer mitt bäckenben att tippa bakåt i botten utav en knäböjen, eller tappa ryggen lite om jag grisar i mark.

Kommer även sluta upp, iaf för ett tag framöver, att maxa varje markpass som jag gjort innan. Jag har ofta laggt upp min träning så att jag går upp till ett maxset för att slå PB i stort sätt varje pass. Kommer nu att sänka vikterna och träna med grund och volym på lägre vikter där fokus kommer ligga på att hålla tekniken bättre istället, så som jag tränat innan har fungerat oförskämt bra men sliter enormt mkt och på dom vikterna jag ligger i marken nu så sliter det helt enkelt för mkt och är såå trött på att vara skadad/ ha ont.

Imorgon blir det till att smyga på med dräkten igen i böj troligtvis