Dagarna går

Dagarna och veckorna flyter på, nu är det bara 24dagar kvar till nästa team träff och jag längtar så att jag håller på att spricka. Även om jag bara känt dom andra deltagarna i lite mer än 24h så saknar jag dom massa. Tack gode gud för facebook!

Bild
Bästa teamet

Jag har nu landat lite från att ha svävat på moln i flera dagar efter första träffen och vardagen och livet rullar på igen. Vikten gick snabbt ner första veckan på den nya dieten men nu har den börjar stabilisera sig på 59kg (164,5cm). Tror att det är bra, det är ju ca 7kg mer är jag räknar att tävlingsvikten skall landa på men den tiden då kilona skall bort kommer. Nu njuter jag av att ha massa energi till jobb, träning, livet och att hjärnan fungerar optimalt. För man blir lite snurrig och sliten av att ligga på underskott. Så är mat!!

Bild
Packad och klar för ännu en dag full av "äventyr".

Jag älskar däremot diet livet, på överskott eller underskott det spelar ingen roll. Det att ha kontroll på maten, planera, väga, laga stor kok, frysa in, portionera upp, stor handla, skriva listor och att äta, njuta, smaka och uppskatta varje mål. Det är mig det! Jag har fått klara besked om vad jag skall äta och att sen få vara kreativ och göra något gott utav de råvarorna är ju topp. Varje kväll står jag med mina hundra kastruller och skär, kokar, hackar, blandar och KRYDDAR. Tack och lov för kryddor, det är din bästa vän på diet. Kryddor och pepsi max <3

Bild
Mat för en dag

Bild
Wook till middag: biff, grönsaker och ris

På min förra diet så hade jag lite mer fria tyglar och jag måste få skryta lite om att jag blev riktigt duktig på att laga god diet mat. Mitt mål var att göra störst möjliga portioner med minst möjliga kalorier och massa protein.

En klar favorit blev denna fiskgratäng:

500g torsk
1st stor blomkål
1 lök
6st ägg vitor
Kryddor efter smak

Koka blomkålen tills den är mjuk, blanda med ägg, lök och mixa sammen, jag tog elvisp.

Lägg torsken i en form (ev. koka torsken lite i förväg om du är lika rädd för rå fisk som jag är) och täck med blomkålsmoset.

Ha i ugnen ca 30min

Bild

Så till en kalori snål dessert, FUN light gele:

1dl FUN light (beroende på hur sött du önskar)
4dl vatten
6 plattor gelatin (se förpackning för exakt mått)

Blanda efter instruktioner och låt stå kallt 3-4h.
Servera med frisk frukt eller som den är. 1liter gelé är 2kcal!!!

Bild
Igår hade jag mager kesella och blåbär till min dessert.

Träningen går som på räls nu, stor njuter av varje pass. Försöker få sällskap på varje pass för att det hela skall bli ännu bättre. Massa energi, roliga övningar och bra sällskap. Vad mer kan man önska sig? Jag passar på för snart får jag mitt tränings upplägg från coach Fredrik och då blir det de han säger och bara det.

Bild

Gårdagens träning blev:
Frivändningar 4×6
Bänkpress 8×4
Militärpress 8×3
Drag till hakan 10×2

Och så avlutade vi det hela med en snabb kurs i kettlebell från en utav världens bästa träningspartners, fröken Linn Risvang som också jobbar som PT på SATS. Vi körde clean och snatch, såå kul!! Lätt två nya favorit övningar.

Nu är det 142dagar kvar till Lucia pokalen, tiden går sååå fort!!! Hjälp 😉