Världens bästa träning

Den bästa träningen e den som blir gjord, ALLT e bättre än inget!
Den bästa tiden för träning e den tiden som den blir gjord!
Den bästa dieten e den du klarar av att hålla under tid.

Varje vecka har 168 timmar, träna 1h 5 dagar i veckan det är 5h i veckan och du har fortfarande 163h över till att göra annat. Är tiden fortfarande ett problem så kom ihåg att lite är bättre än inget.

Dagens "träning" blev gjord utomhus, måste dock erkänna att jag mest tog bilder och myste med Mille 😉 Efter 10dagar med träning på rad så tog jag "vila" med gott samvete. Det var hur som helst jätte kul att "träna" ute i det underbara vädret och jag hade världens bästa sällskap.

Bild
Chins

Bild

Bild
Inte lätt att göra push ups när Mille är i närheten 😉

Bild
Världens bästa Millis

Imorgon är det ben som står på schemat. Ben har alltid varit min starkaste sida och jag älskar att träna dom och stumpen. Favorit övningar: Knä böj, sumo mark lyft och glute bridge.

Saknar mina "tävlings ben", deffinerade och fina. Detta är mina ben idag och mina ben 2veckor för tävlingen i april:
Bild

Nu blir det soffan resten utav kvällen med dagens höjdpunkt, MIDDAG: biff wook och efterföljt utav min dessert som jag har hållt på med i 2 dagar. Funlight gele i flera lager och smaker, nam!! 

Bild

Funlight gele i flera lager:

Smält gelatin plattor och blanda i stark saft, när den har stelnat (ca4h) så lägger du på ett lager till och så håller du på så tills du är nöjd. Jag har mager kesam/kesella i mellan som jag också har blandat med gelatin och så toppade jag det med blåbär.

Bild

Ha en fortsatt fin söndags kväll!

Bild