Oron växer på hotellet…

Idag har det varit en lite speciell dag här på ”jobbet”.
Några av utmanarna har börjat anlända…

Eftersom vi numera endast tilltalas Ice, Hyper, Hero, Pirme, Tor…etc så är det bara VI som existerar här också. ”Vi” i vår värld och ”dom” i deras värld. Inte förrän om ca 2veckor kommer våra vägar korsas på riktigt och då en kamp som sent kommer glömmas bort.
Tills dess så får de hänga på sin kant och vi har vår plats.

Bild 401003

Bild 401007

Bild 401006

Bild 401004

Lite smått oroliga såg de dock ut när de dök upp idag under vår lunch i arenan och ”Hero” lite snyggt tog av sig till linne och gled förbi dem (HELT oskyldigt). Hehe….
Det märks att detta är ett RIKTIGT skådespel från start till slut, och när denna historia tar slut vet vi ännu inte.

Idag har vi fått känna på ytterligare närkamper, kramats mycket och shake some ass!;)
Jag hade lite ångest för den här dagens träning, men det visade sig vara helt onödigt. Jag säger bara, j-ar vad hård man blir både innanför pannben och utanpå här! Så skönt med den här träningen och den här gemenskapen, stämningen och denna ”fighting spirit”!:D

Efter lunchen så var det dags för vårt första gemensamma eventjobb. Vi skulle överraska en Science Fictionsmässa & dess besökare i full Gladiatormundering.:)

Bild 401008

Vi är ruggigt bortskämda här med mat och boende. Vi bor på bra hotellrum (dubbelrum), det finns alltid jacuzzi + bastu tillgängligt för oss, likaså kiropraktorer och massörer. Maten e kalas, BUFE. Vad kan bli bättre för ett gäng galet hungriga träningstokar?;) Varje måltid avslutas alltid med smulpaj och vaniljvisp…ups.
Hörrni utmanare, ni kommer få möte ett gäng TUNGA Gladiatorer här borta, så som vi gainar;)

Idag bjöds det på lax till lunch och tacos till middag.:b

Bild 401005

Nepp, nu ska jag dyka ned i lördagsgodispåsen.

MÅ BÄST gott folk!