Back on the very nice track!;)

Dagarna hemma sprang ordagrant ifrån mig och nu sitter jag här igen, på ett hotellrum i K-stad.
Saknar mycket där hemma, men är riktigt TOKLADDAD nu!!
Dagen har varit full av grym träning, vi har fått tufft motstånd (på riktigt) idag och vi fick gå ut till 100%, ÄNTLIGEN!!:D
Nu först fick man den riktiga känslan och det kändes BRA!;)

Vi anlände sent igår kväll, blev tilldelade vårt ”nya hem” för de sista veckorna (varsitt dubbelrum) & hade ett snabbt infomöte i lounchen innan vi kunde packa upp och göra oss hemmastadda.
Jag, som är Miss NOGGRANN här borta, var ju tvungen att packa upp allt och få i ordning på alla saker innan jag lugnt kunde avsluta kvällen med en skön dusch och sedan somna på stört!
Den här gången hade jag inte det minsta svårt att somna, att sova och att mer än gärna velat ligga kvar i sängen när klockan ringde i morse…
Men vetskapen om den grymma hotellfrullen gör att man lätt skyndar sig upp.:b I morse blev det 2dl musli/frön/torkad frukt, äggröra + bacon.:)

Iväg till arenan med vår underbara ”mama” som tar hand om oss i vått och torrt, ser till att vi vet allt vi behöver veta, att vi är där vi ska vara vid rätt tidpunkt, att vi får i oss det vi behöver få i oss, att vi mår bra helt enkelt.:)
TACK UNDERBARA Sarah för att du finns här för OSS!:*:*:*
Där var det lite tejpning av handleder, fötter etc (för att vara på den säkra sidan;)) innan vi drog gasen i botten och tränade grenspecifik träning fram till lunch. Lunchen idag bestod av korvstroganoff, gott med RIKTIG ”mamma-mat”!;)
Efter mat passade vi på att vila upp oss lite ute i solen, vilken grymt väder!! Nästan lite tragiskt att man är inlåst i en ishall när solen retas där utanför väggarna!

Bild 401193

Jag får dock passa mig lite för solen då min karaktär (Ice) inte ska vara brun, utan snarare åt det vita hållet.

Em bestod att träning mot inkallat motstånd, träning med ”all in”. TACK gänget som krigade, för det gjorde ni verkligen. GRYMT JOBBAT!!

Till middag serverades lasagne och vår efterlängtade smulpaj!:D Denna gång med smak av blåbär.;)

Avslutningsvis tränade vi den gemensamma koreografin som ska ligga i varje programstart. Detta kommer verkligen bli häftigt! Jag önskar att jag kunde lägga upp bilder från denna arena nu med alla dess ljud- & ljuseffekter, it´s amazing!
Ni måste bara komma och kolla på inspelningarna!

Tillbaka på hotellet var det jacuzzin som hägrade för flera av gladsen, jag höll dem sällskap vid poolkanten. ”Ice” tycker det är lite för hett i pool och bastu…;)

Bild 401195

Plåtningen igår med Body`s Alex gick bra, det var riktigt kul och jag tror att bilderna kommer bli helt OK trots att formen inte var super. Bilderna kommer komma i ett repotage framöver samt lite då och då som enstaka bilder i numrena framöver, bl.a. till min ”frågesida” i tidningen.

Bild 401188

Här har ni ett smakprov på en av sminkningarna make up-tjejen la på mig:

Bild 401189

Hon gillade mitt ”extra långa” hår som jag har just nu så detta våfflade hon upp till megavolym…hahaha…lilla jag försvann nästan under allt hår!:)

Sist men inte minst måste jag bara rekommendera er där ute om två GRYMMA produkter för extra tryck, eller TOKTRYCK som man säger här i K-stad.;)

Bild 401191
Pre Combat Power från Ultimate Nutrition

Bild 401192
Marabou Sensation, Strawberry Cheesecake. OH MY GOD!!!!! Kärlek vid första tastet!! <3

& en produkt jag ALDRIG reser utan:

Bild 401201
”Baggy Soft Pant” från Betterbodies.
http://se.betterbodies.se/womens/pants/baggy-soft-pant-greymelange/

Finns även i vitt, svart och grönt.;)

Näpp, dags för kvällsmellis och sängen.

Natt, natt.
<3