Time flies & nu var midsommar ett minne blott!

Mycket händer här hemma direkt då man landat från Karlstad. Jag jobbar på som en toka då jag faktiskt ska gå på semester om en vecka och då vill alla träna så mycket de kan innan dess. Samtidigt som man ska starta upp alla teamtjejers dieter inför div tävlingar framöver, ta tag i alla onlinekunder som tålmodigt väntat på mig medan jag varit i Karlstad och jobbat, ombilda företaget till AB, planera diverse resor och större jobb som dyker upp direkt efter semestern…Ja, listan kan göras lång…
Sen har det ju faktiskt varit midsommarhelg…

Ber därför om ursäkt för att bloggen blir lidande.

Mannen min hade en STOR surprice åt mig som väntade på mig när jag kom hem från Karlstad. Klart jag var nyfiken då han pratat om denna överraskning som skulle göra min sommar till den BÄSTA ever!! Och inte nog med att man väntat i flera veckor där borta på detta hemlighetsmakeri, han drog ut på överraskningen även när jag kom hem!!

Men nu kan jag avslöja vad han har gjort: han har skaffat stans häftigaste RIBB!!:D
Nu kan vi åka långt ut till havs, ha vänner med oss, ha Zeke med oss och måste inte åka hem om vi inte vill. Så himla kul att lilleman kan få följa med oss ut nu.:)
I sommar blir det åka av, det LOVAR jag!

Någon som är sugen på att följa med?;)

Tyvärr kommer ingen bild förrän lite längre framåt i bloggen, då uppladdningen av bilderna inte verkar vilja detta idag.

I onsdags var jag inne på Betterbodies nyöppning av deras nya, fina kontor i Hammarby Sjöstad. Det ligger verkligen toppen precis vid vattnet och var grymt snyggt inrett.
Efter det blev det middag med hela BB-teamet, personalen och div. kunder och återförsäljare på ”Hemma hos Kaj”.
En jättetrevlig & mysig kväll på alla sätt & vis. (bilder finns, men kan tyvärr inte laddas upp nu)

Midsommar firades först ute på Sandhamn med mor och Kjelle där långbord med alla båtägare hade dukats upp för lunch. Vi överraskade mamma och Kjelle med den nya båten, de trodde vi skulle komma på vår skoter.;) Hehe…
Därefter var tanken att vi skulle ta oss förbi vänner på både Finnhamn & Nässlingen, men klockan drog iväg så mycket så det blev full fart hem till lilleman som väntade på oss.
En snabbgrillning med några goda vänner på vår uteplats och därefter båten vidare till en fest i närheten. Och då fick Zeke åka med (premiärturen), he liked it!;)

Resten av helgen har bjudit på onlinejobb och fix här hemma. Har haft en hel del att tvätta och packa upp efter veckorna i K-stad.:S
Idag åkte Zeke och jag in till stan för att möta upp ”Bullet” (vår största och grymmaste gladiator) och hennes Kobe (en 10 månaders pudel). Haha…tänk er synen med denna grymt stora och vältränade tjej med denna lilla plutt till valp. Och så kommer jag (minigladiatorn) med Zeke som väger 10kg mer än mig!:D Hahaha…
Tack Christy för idag, grymt skönt att bara promenera i timmar i Hagaparken. Inte ofta man tar sig tid till detta.

I morn e det jobb igen, kunder i ÅB, möte med banken & sen fix av nya snygga naglar hos bästaste Vera: http://sylvassavera.blogspot.com/.
Vera fyller dessutom år i morgon…GRAAAAATTIIIIIS vännen i förskott! <3<3<3

På tisdag ska jag till Wendy´s Hair, http://wendyshair.se/, för att ta bort min hårförlängning och alla diamanter jag har i håret. Vet inte om jag kommer tycka om att komma tillbaka till mitt gamla jag igen, men det är ganska knepigt med detta långa hår…speciellt när det är så varmt!! En annan är ju van att duscha håret varje dag och det bör man ju INTE göra med extensions…eller egentligen inte med vanligt hår heller.
Vi får se om håret blir kvar eller ej, snygga till mig ska jag göra iaf.;)
De är superduktiga på Salongen så oavsett om håret ryker eller ej så kommer jag förnya detta löshår framåt säsonsstart av Gladiatorerna.

Bild 401703

Bild 400898

Vad tycker ni, shall I keep it or not?

Min träning har fått stå åt sidan sen jag kom hem från K-stad. Lederna har sagt ifrån då jag har försökt mig på vikterna i gymmet så då gör man bäst i att vila några extra dagar. Jag har ingen brådska gällande träningen och Gladiatortiden satte sina spår under en period, så nu ska även kroppen få sin tid att återhämta sig ordentligt innan jag drar gasen i botten igen. Bättre 110% från start än att skynda för fort och få börja om.;)

Nu ska jag bara önska mig SOL hela sommaren lång!
Ciao!

Bild 399704