SM närmar sig!

I helgen går SM i Bodubuilding, Bodyfitness, Bodybuilding Classic samt Fitness av stapeln.
Detta är en av höjdpunkterna för branschens atleter och stora delar av oss samlas för att tävla, coacha, titta, mingla, umgås etc.

Bild 405498

Denna gång har jag 5st tjejer med varav 2st i korta BF-klassen (Anette Sjöman & Ulrika Tsilichristos), 3st i långa BF-klassen (Elin Widgren, Jannika Larsson & Linda Hageman) och en av dem även i Veteran BF-klassen (Anette Sjöman). De är alla SÅÅÅ fina och duktiga och det ska verkligen bli superroligt att få coacha dem igen.:)

Jag har även 4st av mina gamla Teamtjejer på scen i den långa klassen (Sandra Lind, Emma Mohlin, Eleonore Eriksson & Madelene Näverberg).

Oavsett hur det går så blir jag grymt glad om någon av dessa gamla tjejer kommer långt denna helg.:)

Ju fler av dessa som det går bra för desto roligare med tanke på att jag kommer åka med som coach på NM sen om ca tre veckor.

Läste dessutom nya utgåvan av Body Magazine som precis landat i brevlådan, och där var Teamets Elin Widgren tippad 1:a i långa BF-klassen! KUL!:)

Bild 405499

Appropå Body Magazine så är jag med i ett axelrepotage där. Berättar bla varför ett par grymma axlar är så viktigt på en BF-scen.;)

På lördag kväll firar dessutom Body Magazine sin 30-årsdag med ett hejdundrande party med middag, uppträdanden, DJ, fest, modevisning och en massa mer!:)

Läs mer om detta på:
https://www.body.se/artiklar/nyheter/20110926/enda
st-after-party-biljetter-kvar

Hoppas vi ses där!;)
<3