Tjejkväll på Budo Fitness.

På väg hem nu från Budo Fitness i Sthlm. Det var uppladdat för en tjejkväll full av champagne, celsius, smakprover på olika bars & tillskott, våfflor, snittar, kampanjer på Better Bodies snygga klädkollektion etc etc…
Jag & Jossan (the 2 blondes) synkade ju även kläderna blev vi varse om när jag stampa in i butiken…haha…& folket som minglade denna kväll kom även de (många av dem) i Better Bodies nyheter, det säger ju iaf en hel del om Better Bodies popularitet.;)

Bild 546733

Jag var främst där för att prata om just Better Bodies, Ultimate Nutrition, kost, Fitness & träning. Men det var så himla många gamla Goa ansikten som kom på besök, kvällen till ära, så jag hade dessutom full sjå med att få höra om alla nuvarande liv etc.
SÅ himla, himla kul att ni kom förbi alla vänner. Detta blev helt klart en av de bästa kvällarna på länge!:)

Bild 546734

Min bästa & duktigaste frisör & vän Elif med superduktiga nagel-Linda.<3
Delar av mitt team var på plats också, såklart, här två av dem: Camilla & Jennie. Jennie som ska debutera på Alströmer om ca två veckor.;)

Bild 546735

Idag har jag innan detta jobbat hela dagen med kunder & tävlingstjejer ute på gymmet i ÅB. Blir alltid så himla glad av att få komma ut dit och träffa alla vänner & Goa kunder!
I LOVE My work!
Innan jobbet blev det ett hederligt Styrkepass på gymmet med bästa Lena. Var länge sen jag körde REN & tung styrketräning nu så detta var superskönt faktiskt.:)
Rygg, axlar & armar stod på
Schemat & det såg ut som följande:

– 4set brett latsdrag
– 4set stående rodd med stång
– 4set smalt latsdrag
supersetat med:
– 4set omvänd axelpress i maskin
– 3set bicepscurl med stång
Supersetat med:
– 3set hammerpress med hantlar
– 7set dips med resp utan ”häng”
Supersetat med:
– 4set rotatorcuff i cable + 3set hantelcurl

Japp, det var alles!;)

Nu är jag i valet & kvalet mellan en promenad el jobb vid datorn…ngn som är promenadsugen?:)