Missa inte!!!

På lördag är det full rulle nere i butiken i göteborg. Kom och handla, häng eller varför inte tävla på nya Rep-Power!!! 😀

Info om eventet:

MM SPORTS är en av nordens största leverantörer av kosttillskott och verksamheten började under 2002.
Egentligen startade historien ännu tidigare med att en av grundarna Olle Sparringsjö patenterade och gjorde första tillverkningen av produkter 1998 under varumärket Body Science. MM Sports butik i Göteborg är Sveriges största och bästsäljande kosttillskottsbutik.
Butiken har funnits i tre år på Övre husargatan 4. Var med och fira vårt 3-års jubileum den 2 juni med start från 11:00 till cirka 20:00 (eller längre beroendes på hur många som finns kvar).

Superkampanj i butiken – 10% på alla kosttillskott och 20% på alla kläder. Var med och ta del av utlottningar och ytterligare specialerbjudanden. Många elitatleter med meriter som världsmästare, europamästare och svenska mästare kommer att vara på plats och förgylla dagen. För att nämna några av dem kommer Frida Wallberg, Kristan Sewén, Jenny Adolfsson, Helena Forsén och Robin Sjögren att synas i kändisvimlet. Alla dessa atleter ingår i Body Science Team Elite.

Vi kommer även att ha premiär och en första kvaltävling med den nya tävlingen REP-POWER. (Gratis inträde)
MM Sports kommer även att ha en grillfest på utsidan med 100 sittplatser, 80 kr per grilltallrik/person.
Maten serveras från 14:00 till dess att den är slut.

jubileumMMSports 2012.jpg
jubileumMMSports 2012 2.jpg