Allt handlar om att våga släppa taget…

…frågan är om jag gör det?
> Har hamnat i en sits som länge varit en dröm för mig, en dröm som jag gömt undan & försökt lägga bakom mig pga olika orsaker. Men nu har den uppenbarat sig igen och är mer möjlig och verklig än någonsin tidigare. Just nu handlar det bara om mig själv, om jag vågar och vill tillräckligt mycket för att ta steget vidare…
>
> Jag behöver inte bestämma mig idag eller i morgon, ,men inom en ganska snart framtid iaf. & jag vet att om jag inte hoppar på tåget denna gång så kanske det inte kommer tillbaka igen…
>
> Kommer bli en hel del tankeverksamhet nu när jag är hemma de här få dagarna mellan inspelningarna av Gladiatorerna. Jag får helt enkelt vila kroppen medan jag går på högvarv i knoppen.
>
> Morgondagen är fullbokad med olika aktiviteter så jag får nog skjuta detta ngn dag framåt. Förhoppningsvis får jag träffa min underbara mor och bror på onsdag och då kan jag ventilera mina tankar och möjligheter då.:)
>
> Idag har det inte blivit många knop gjorda efter att vi åter landade i Sthlm, tvätt, vila och lite jobb framför datan är vad som gjorts.
>
> Nya pigga tag i morn!;)
> Nu är det iaf dags för sängen, Gó Natt…
>

Bild 555203