Nattbloggaren

Nu står det i Aftonbladet om den galne Pansar, hur hela arenan tystnade o barnen grät när han attackerade domaren. Orka nyhetstorka!
Har haft mycket med media att göra genom åren o har mest goda erfarenheter av journalister, men ibland stöter man på de som överhuvudtaget inte är intresserade av något annat än att sälja lösnummer. Jag har läst rena lögner o förtal i tidningar, få saker förvånar mig längre.

Pansars rubriker är inte så allvarliga/felaktiga, tycker jag, faktum var att han puttade omkull domaren o det kunde slutat illa. Han kunde slagit bakhuvudet i gatloppet när han föll. Jag släppte min "gatloppskorv" när jag stoppade Pansar från att attackera utmanaren. När domaren fick knuffen av Pansar snubblade han på den, det hade vi inte planerat i förväg, resten var en del av showen.
Ingen grät, det blev inte tyst, tvärtom, publiken buade ut Pansar. Sådär beter man sig inte o är man dum får man inte vara med, in kommer därför Torro o tar Pansars plats istället. Där fick vi med lite sensmoral oxå.
Pansars kommentar i tidningen var hysteriskt rolig, på frågan om han ångrade sitt beteende svarar han: "Pansar ångrar ingenting".
Pansar är av de galnaste, aggressivaste o oberäkneliga karaktärer jag känner men bakom honom finns Peter, en av de varmaste o snällaste personer jag träffat. Han gör sitt bästa för att mörka sin mjukhet men den lyser ofta igenom, särskilt när han är med sina döttrar. Jag gillar Peter skarpt, Pansar har jag lite svårare för.

Sov bort större delen av dagen o är till min stora förvåning nyvaken o pigg nu, vände på dygnet som en tonårig datanörd. Min plan, att äta konstant till på lördag, började inte bra men jag slängde i mig ett rör Pringles precis nu. Starkt jobbat. Tar nya tag imorgon.

Bild 555199