Team Forever Fit by Better Bodies 2013!

loga.jpg

GRUNDTANKEN:
Grundtanken med Team Forever Fit by Better Bodiest är att detta ska stå som ett utvecklingsteam för Team Betterbodies (BB). De som kommer tävla för TFFBB kommer vara atleter som vi ser stor potential hos att i framtiden kunna ta en plats i Team Betterbodies.
Att vara en atlet i TFFBB innebär ett förmånligt sponsorkontrakt med Betterbodies & Ultimate Nutrition (UN), vilket då även förväntas att man inte har några andra konkurrerande sponsorer.

FÖRVÄNTNINGAR PÅ DIG:
De som förväntas av atleten, förutom ambitionen om att tävla år 2013, är bl.a. att framgångsrikt marknadsföra sig själv, Betterbodies, Ultimate Nutrition & Teamet via bloggar, hemsidor, facebook, instagram, intervjuer och andra sätt inom media och i det verkliga livet.
Man ska även ”leva” Betterbodies lifestyle, vilket innebär att Betterbodies kläder är det självklara valet i alla sammanhang som kan förknippas med branschen, likaså UN.
Ett gott ”sportsmanship”, teamkänsla och dopingfri idrott känns för oss som en självklarhet.

ANSÖKAN:
Du ansöker till teamet genom att maila information om dig själv, din bakgrund & dina framtidsplaner gällande tävlingar, träning, jobb & annat som kan vara relevant inom för oss att veta. Berätta hur du lever och varför just du skulle passa som ett av våra ansikten utåt för Teamet.
Ge även exempel på hur ett samarbete med Team Forever Fit By Better Bodies skulle gynna båda parter och ge exempel på hur du använder sociala medier och hur du genom detta kan promota Forever Fit, Better Bodies och Ultimate Nutrition.
Viktigt är dock att du är realistiskt och inte pratar ”drömmar & fantasier”.

Maila din ansökan tillsammans med foton till: info@foreverfitsweden.com senast den 9 dec 2012.
Märk mailet med Ansökan Team Forever Fit By Betterbodies.

COACHER FÖR TEAMET:
Huvudcoach för TFFBB är fortfarande jag, Helene Ahlson, men kommer ta in en eller flera hjälpcoacher framöver för att Teamverksamheten ska bli så bra & framgångsrik som möjligt. Presentation av dem kommer när teamet är fastställt.

SVAR PÅ ANSÖKAN:
Detta får ni efter årsskiftet.