Back to rutinerna!

Nu har man levt i lyx i flera dagar, ätit gott sovit ut på morgnarna, druckit champagne, varit med på en två-dagarsfest med ”all inklusive”, njutit av sol & lediga dagar (dock inte så mkt sol tyvärr).

bild.JPG

Den största lyxen för mig har nog ändå varit den lediga tiden. Att jag tillåtit mig själv att ”stänga av” jobbet & därmed kunnat sova ut, vila kroppen från träning & bara ta dagen som den kommer & ”go with the flow”. De andra har fått styra mina dagar & jag har bara hängt på.:)

Naturen här i Marbella är helt fantastisk & jag önskar vi hade haft mer tid till att promenera omkring lite.

image.jpeg

Men det kommer fler tåg, redan till midsommar är jag tillbaka där!;)

image[1].jpeg

Helgen har som sagt varit kalas (ordagrant!) & ja det händer faktiskt att även jag festar till det & glömmer allt vad rutiner & måsten heter.

image[2].jpeg
image[3].jpeg
image[4].jpeg
image[5].jpeg

Tack Tina & Mange för en FANTASTISK helg, som alltid när man umgås med er!:)
& TACK Tessan & Johan för grymt boende-/ resesällskap samt två supergoa, nyfunna vänner!<3
& TACK Janne & Uffe för inbjudan till en makalös 2-dagarsfest!
& TACK alla andra godingar, gamla som nya vänner. Ni är fantastiska allihopa! Ses väldigt snart igen.;)

image[6].jpeg

Men nu är det, som sagt, rutiner som gäller igen.
Idag ska dock all min tid ägnas åt min mor som fyllt 60år.
En del av min present till henne är inplanerad idag så nu väntar SPA-behandlingar på Sturebadet, champagnemiddag & bio.:)

image[7].jpeg

Älskar dig mamma!<3

I morn åker jag + några fler gladiatorer iväg på en heldagstrip för att hälsa på & umgås med väldigt, väldigt sjuka barn på ”Min stora dag”. Min Goa vän Micke Spreitz fixar så vi får möjligheten att hälsa på dessa barn & jag önskar verkligen att varje människa fick göra detta någon gång i sitt liv. Har du en gång sett dessa barn som kämpar för sina liv så kommer du ALDRIG någonsin mer klaga över någonting i ditt liv.
Även om det är hemskt så är jag så tacksam att fått möjligheten att följa med på dessa turer till barnen. Det ger mig verkligen perspektiv på livet.
Så lite som vi gör ger dessa barn så mycket! Så mycket mer än vad vi själv förstår tror jag, & det finns ju inte på världskartan att säga nej till det!

image[8].jpeg