Skitnatt

Tog hojen till Tibro på fm igår. Tänkte åka hem tidigt o packa inför 260 milatrippen till Pajala i helgen. Tog bara lite tunna kläder, skulle vara hemma innan regnet kom. Då ringer det från jobbet, akutplacering på väg in så istället för att stretcha, som en normalbegåvad person med axelproblem hade gjort, tränade jag klart axlarna o drog till Herrljunga.
Blev sent hem, mörkt, kallt o regnigt. Hann bara ngn kilometer innan polisen stoppade mig, åkte i väst o hoppades att dom inte hade några förutfattade meningar, men dom var coola. Fick blåsa o sedan pratade vi hoj ett tag. Dom kände igen mig från gladiatorerna o tackade artigt för att jag inte mosade dom. Förklarade att pistolbeväpnade män inte står högst på min "attmosalista". Efter en stund insåg vi det absurda i att stå vid vägkanten, mitt i natten, i ösregn o prata bort tid.
Ute på E20 körde jag in bakom en lastbil hela vägen hem. Även om det var sjukt blött o jobbigt att ligga i turbulensen, så antog jag att det var den tryggaste placeringen, är livrädd för djur på natten. Hade kolsvart visir som immade igen direkt, körde blint efter de två röda lampor som var lastbilens bakljus, det enda jag såg. Hade den kört av vägen hade jag följt efter.
Strömavbrott hemma, elgrinden fungerade inte, fick åka runt o krångla mig in via låst grind på baksidan, i vanliga fall efter jobbet brukat jag vara så trött att jag hellre sover i bilen, än krånglar m grindar. Nerkyld o pissnödig nåt så in i h-vete, steppade o körde småböj samtigt, fick jag krängt av mig alla blöta paltor o ramlat i säng. Tänkte ta ett varmbad men orkade inte.
Idag på fm blir det till att packa hojen o sätta på vindrutan inför Pajalaturen. Ska dit o samla ihop pengar till "Muskelhjälpen", det är mkt aktiviteter för ungdomar där i helgen o lite företag sponsrar min resa.

bild 1.JPG

Kreativiteten flödar i 22s barnhörna i Tibro.

bild 2.JPG

Vi finns inte, o kommer inte finnas i Skara, men genom Robban är vi med o stöttar ungdomsverksamheten i Skara FC.