USA Resan..

Tjaba

Tänkte i korthet berätta lite om resan som jag och min vän Antoni khadraoui gjorde ihop. Vi var på Arlanda tidigt måndag morgon och han titta runt och när vi väl skulle gå ombord fick vi till oss att flyget var försenad pga dåligt väder i Frankfurt, De skot fram tiden mer och mer, måste bara nämna att vi hade 1 timme på oss i Frankfurt att byta flyg. Totalt blev flyget 1½ timme försenad från Sverige men de sa till oss att alla plan var sena och att eftersom problemet var i Frankfurt så skulle vi troligtvis hinna med våran plan till Houston. NEJ NEJ….Måste bara nämna också att det inte alls var någon väder problem som vi fick till oss men ingen kunde säga varför alla plan var försenade…mycket kånstigt!!

Planet hade redan lyft och vi fick vänta, personalen på Lufthansa var otroligt hjälpsamma och eftersom det inte gick någon ny plan samma dag fick vi varsin rum på Sheraton, Det absolut finaste hotell jag bott på förutom alla al inclusive hotell då!!

Otroligt fin middags buffe. Åt så mycket protein jag fick i mig, buffen kostade trotts allt 46eur.
Det fanns även ett gym på hotellet som faktiskt dög att träna på.
Dagen efter satt vi på flyget och flyget till Houston gick bra.

Vi plockade upp hyrbilen på flygplatsen och åkte trotts lite omvägar till hotellet, vi hade fått varsin lägenhet med fullt utrustad kök. asbra!!

Vi stack ut och hittade en biff restaurang och åt varsin köttbit med broccoli. Otroligt va billigt det är med mat i Usa. 15 dollar för 300g oxfile 😀

Därefter åkte vi till Wholefood och handlade mat för hela veckan. massa Talapia file och grönsaker.

Vi hade tillgång till en av de grymmaste gym jag någonsin tränat på, Bally total fitness. stort och väl utrustad. det blev 2 pass om dagen.

Varför vi åkte dit överhuvudtaget??
Antoni var bjuden till den första proffs tävling för rullstolsbundna någonsin och han frågade mig om jag ville coacha honom, Självklart ville jag det och efter några dagars tänkande bestämde jag mig för att även jag skulle tävla där, jag menar eftersom jag ändå var i form så varför inte??
Antoni placerade sig 5:a bland världens 8 bästa proffs, otroligt bra jobbat av honom trotts att han inte har någon form av hjälp, allt han gör har han gjort på känsla. Jag kommer att ha en större roll i hans diet framöver och förhoppningsvis kommer han och de andra atleterna att tävla på olympia scenen nästa höst.

Jag hade stora problem med vätskebalansen efter SM och det tog långt tid innan jag kände mig bra igen.

Men till slut fixade det sig och jag var nöjd med formen. Laddar upp några bilder från tävlingen.
Jag hade ingen aning om att tävlingen skulle vara så stort, 230 amatörer och ca 50 proffs. Men trotts det gick registreringen otroligt smidigt. ca 1½ timme tog det att köpa en NPC kort vägas och mätas..wow!!
Hela tävlingen gick hur smidigt som helst speciellt förbedömningen.
En 3:e plats fick jag nöja mig med men jag är otroligt nöjd ändå.
Det blir definitivt fler tävlingar för mig i Usa, jag lovar.

Bild 423568

Bild 423569

Bild 423571

Bild 423574

Bild 423575