Inget värt att ha kommer enkelt!

You-Dont-Have-to-Be-Great-to-Start-But-You-Have-to-Start-to-Be-Great.jpg

@isakmelin_

Jag kommer ofta på mig själv med att vilja för mycket, och allt ska helst klaffa redan samma dag. För er som av någon anledning på något sätt har lyckats missa att jag har spammat mina sociala kanaler med att jag har startat upp min egna verksamhet på www.isakmelin.se har förmodligen gömt sig under en sten de senaste veckorna hehe, skämtåsido.

Det var nämligen så att för några veckor sedan i samband med att jag och Linn flyttade till Göteborg så lyckades jag äntligen med att få tummen ur att använda mina många års erfarenhet utav att kämpa för något man drömmer om att åstadkomma. Genom att hjälpa andra med att ta tag i sina drömmar som man vanligtvis måste prioritera bort så att dom hamnar på hyllan under en alldeles för lång tid, ibland så blir dom tyvärr kvar där resten av livet. Så får det absolut inte vara! Jag insåg att mitt kall här i livet inte bara var att försöka att bygga den bästa kroppen som jag är kapabel till att göra som jag så länge lagt all min fokus på utan att även uppmärksamma alla om att det inte finns något som är omöjligt, och är det någons dröm att en vacker dag kunna känna sig nöjd med sin figur så känner jag att jag ska kunna hjälpa den personen med det.

Jag har alltid brunnit för utmaningar och har aldrig sett någon sådan som för stor eller för liten, bara att vissa tar lite längre tid än andra. Känner man dessutom mig så vet man att jag inte ger mig förens jag lyckas med det som jag tar mig an, om det så finns en pytte liten chans att någonting skulle kunna vara genomförbart så ser jag till att jaga den till varje pris. Jag påstår inte att jag alltid lyckas med det jag tar mig an men jag ser det heller inte som ett misslyckande bara för att det inte går första gången utan först när jag bestämmer mig för att ge upp vilket jag typ gör – aldrig.

Allt för många går och mår dåligt helt i onödan, gräver upp ursäkter som i slutändan bara är tillfälliga ursäkter för att man inte tror på sig själv och inte vill uppnå något tillräckligt mycket, eller med en rädsla för att misslyckas!
Man måste inse att man bara lever en gång och då gäller det att ta vara på nuet, det finns ingen som kan ändra på det som har varit men vi har alla samma möjligheter att göra om och göra rätt idag eller iallafall imorgon.
Det kanske tar några månader eller i värsta fall några år men isåfall så är det utan att ens behöva tänka efter så värt det. Om man lever närmare 80-100 år så är det inte ens något att överväga att behöva lägga lite tid på att få må bra resten utav dessa år.

Din framtid kommer alltid att ligga i dina händer och ingen kommer någonsin att kunna gå den resan för att nå din slutdestination åt dig, men du kan däremot välja att ha någon att gå tillsammans med för att påbörja den. Jag är inte ensam om att brinna för det jag gör utan det finns och kommer alltid att finnas personer som gärna ser dig lyckas med att åstadkomma just ditt mål. Inget värt att ha kommer aldrig att komma enkelt så sluta med att hitta på ursäkter och börja med att jaga dina drömmar!

/ PT Isak Melin