Tömning och laddning

Ja då sitter man här med ett lass ris och är ÖVERLYCKLIG över att få stoppa sig de små grynen! Ha ha ha! Men jag ska inte klaga, har mått helt ok och under mina tömningsdagar som endast varade i 2 dagar. Man brukar ju förespråka 3-3, dvs tömning 3 dar och laddning 3 dar. I mitt fall känner jag väl att jag legat så pass lågt så länge (1200-1500 sedan 1 månad tillbaka) att en längre och hårdare tömning skulle slita mer på kroppen än vad den skulle gett. Jag vil ju trots allt kunna prestera på lördag också! 🙂 känner mig hur som helst tokladdad och sugen på att TÄVLA NU!!!

Mitt upplägg:
Tömning: tis och ons: endast protein och lite fett. Slutade båda dagarna kring ca 1200 kcal. Maten har mestadels bestått av: äggvita, kesella, Body Science kaseinprotein, torsk, kycklingfilé och minikeso. Mmmmmmmmm 🙂

Laddning: Idag (torsdag) har jag börjat fylla lite lagom…
Gröt till frukost, mellanmål bestående av en portion ris, lunch: ris och lite torsk, lite potatis och hittade lite spagetti i kylen också 🙂 egentligen var spagettin Peters som han numer sitter och trycker i sig inför finalen på vår "viktutmaning"och vår sista UTVÄGNING, som sker i morgon!! Spännande!!

Hej svejs!