SM-kval och 97,5 kg i bänken = nytt PB i bänk OCH därmed kvalad till raw SL som går nästa år!

Idag var det kval till SM i klassisk styrkelyft som kommer att gå nästa år (i februari tror jag).

Kvalgränsen i min klass dvs -63:an var 260 kg och jag lyfte totalt 277,5 kg idag, så helt ok! 🙂

Det jag var mest nöjd med var MITT NYA PERSONBÄSTA I BÄNKEN PÅ 97,5 KG!!! 🙂

Se alla lyften nedan:

Böj:
Startade med att gå in lite blygsamt på 80 kg, mest pga att jag inte kört så mycket böj den senste tiden…. Men det kändes riktigt lätt!! Valde ändå att fortsätta smyga på med 90 kg i böjen, även denna riktigt lätt så i sista körde jag på 100 kg jämt och hade kanske fått upp mer vikt idag men ville inte chansa då jag inte kört så mycket av denna typen av träning… det som dock märktes var att jag gick ganska djupt som ni ser i filmen och det kan väl vara för att jag inte riktigt har samma känsla som när jag böjer mer ofta!

Bänk:
När jag skulle börja bänka så kände jag mig riktigt stark och fått lite boost av de tidigare lyften så jag valde att ändra ingångsvikt från 80 kg till 87,5 kg och det visade sig senare att vara ett smart drag…
Första lyftet flög upp likaså andra så inför 3e och sista lyftet valde jag att gå för nytt PB i bänk dvs 97,5 kg…. även den satt rätt lätt!! :)) Sååå ja kanske tom 100-ingen hade suttit idag med det får jag aldrig veta…. men snart så jä—lar sitter den och shit va glad jag kommer bli då!!!!

Marken:
För att klara min kvalgräns på 260 kg skulle det räcka med mitt första ingångslyft på 80 kg, så jag valde att enbart göra detta lyft och inga mer pga ryggen…. ingen skada men har inte tränat detta sedan tidigt i våras och kände att jag inte ville ha sönder något i onödan…

Riktigt nöjd med dagen men kände att jag ändå ville avsluta dagen med ett riktigt gympass!!! 🙂 Så jag, Peter och Robban begav oss mot SATS Fridhemsplan för att mosa ur det sista i lite dips och chinsträning. Hann även med att få svettas lite på fluffen!! :)) Gött!!!

Avslutade dagen som en äkta styrkelyftare 😉

Bild 403258

Bild 403259

Hej så länge!!