Grym helg & nya MÅL

En grym helg bestående av mys och träning med vännerna! Helgen har gått så fort men känns ändå som vi hunnit med en hel del!
Började redan på fredag eftermiddag när vi slutade jobbet och åkte hem för att förbereda "Gladiatorkväll", lite mys framför tv:n med vännerna!

Just denna helg var Erik Gunhamn här på besök. För er som inte vet är han världens bästa marklyftare!!! Se bilderna nedan… 😉

Så det blev självklart lite SL träning nu i helgen!! 😀

image.jpeg

Detta REPPAR han på!!!
image-11.jpeg

Blev lite ryckträning igår också: 10×55 kg
image.png

Erik med
image-4.jpeg

Klubbkompisar: Kalmar AK

Det är ju inte en riktig "Gladiatorkväll" om inte bänktröjan är på,eller???

image-16.jpeg
image-5.jpeg
image-9.jpeg
image-8.jpeg

Obligatoriska poserna i bänktröja…
image-6.jpeg
image-7.jpeg
image-15.jpeg
image-13.jpeg

Finn ett fel….

Träningsnördar är vi hela bunten 😉

image-14.jpeg

Dag 2 i "klubblokalen"

Idag blev det lite träning av stöt och böj. Började med stöt och stegade upp till 75 kg. Kändes sådär, vilket det gjort den senaste tiden. Kommer teknikträna OL nu hela veckan för på lördag smäller det!!

Kommer att genomföra min första tävling i tyngdlyftning nu på lördag och på söndag blir det serietävling i SL (kval till SM). Kommer med all sannolikhet inte vara toppfräsch i kroppen på söndagen men borde räcka för att kvala.

Planen är att lägga in mer SL-träning, dvs tunga böj, bänk och mark. Det betyder att jag tyvärr måste dra ner på crossfitträningen… 🙁

Det gör jag faktiskt med lite sorg i hjärtat. Det har varit riktigt roligt och lärorikt att köra crossfit under hela hösten. Så istället för att köra CF 5 dagar i veckan, blir det max 2-3 dagar och då utvalda delar.

Jag har ju följt Marcus Herous programmering på crossfitfalun.se som har varit grym!! Och jag tänkte att jag kommer fortsätta med det, de dagar jag kör, men anpassa passen. Om jag ex har tung bänk på onsdagen kommer jag inte maxa i muscleups och handstand pushups tex på tidagen…

Om man hade varit garanterad skadefri hade jag kört ALLT för jag älskar det!! Men nu är ju verkligheten inte så och jag tror att mina axlar framför allt kan ligga i rikszonen om jag inte tänker till.

image-12.jpeg
image-10.jpeg

Matlådorna för veckan fixad: kycklinggryta med ris.

Ser fram emot många, långa och tunga pass i klubblokalen!! Eller vad säger du om det Kristian?! 🙂

MOT SM I SL 2013!!!

Tack alla som var med i helgen, tycker det var så himla mysigt att umgås och leka lite. Gör vi om snart igen tycker jag!!

Over & Out