Glädjen till träningen

Jag hade verkligen sett fram emot dagens pass och jag har varit otroligt motiverad sedan jag steg upp ur sängen i morse. Efter jobb med klienter på gymmet blir jag alltid så sugen efter mitt eget pass! Igår var det som sagt ett pass där det bara var att inte tänka utan bara köra, till skillnad från idag där energin verkligen sprudlade precis lika mycket som svetten! Idag var ett sådant pass där jag verkligen återigen påminns hur mycket jag älskar att träna och allt kring sporten!

Jag har alltid tyckt om att träna axlar och har bra genetiska förutsättningar till att utveckla axlarna. Därför kör jag väldigt högt tempo med nästan enbart superset i mina pass för axlar och armar. Detta för jag älskar när min träning håller tempot och effektiviteten, samtidigt som jag tycker att trycket och kontakten blir bättre. Upplägget kan variera mellan gångerna med mycket fokus ligger för mig på att förbättra baksida axlar, något som jag tycker är otroligt fint och ger en väldigt fin inramning i backposen i bikini. Om ni vill testa mitt pass såg dagens upplägg ut såhär:

Sittande hantelpress SS Sittande axellyft utåt SS sittande axellyft bakåt 3×15

Sittande hantelpress Tyngre SS Sittande hantelpress Lätta (byt direkt och pumpa ca 10 stycken direkt efter ca 8 tyngre) 3×8

Baksida axlar med rak stång i cable SS baksida axlar med rep i cable 3×12

Baksida axlar med handtagsstång SS Reverse flyes i maskin (en arm i taget) 3×15

Axeldrag till hakan i cable (dropset) 3×15

Triceps pushdowns med stång SS Triceps pushdowns med rep 3×15

Bicepscurl med stång SS Bicepscurl med hantlar 3×15

Sittande vadpress SS Stående vadpress 3×15

Raka situps på bänk SS Raka crunches 3×20

Nu är det dags för mina plättar och mys i soffan! Vila inför morgondagen och ladda för cardio och gymmet!

Kram och Puss

från Jenny

201581820202476601157461_sbig.jpg