Morgonstund har Guld i mun

Ju närmare tävling jag kommer desto lättare har jag för att känna mig utvilad på morgonen. Det var precis likadant inför förra tävlingarna, att ju närmare tiden kom desto mer motiverad blev jag för varje dag som gick, och jag kände att målet är riktigt nära! Varje dag är en ny möjlighet till att ta mig lite närmare dit jag vill komma och det blir bara roligare och roligare. Varje dag händer det saker med kroppen när man dietar inför en tävling, kroppen svarar på olika metoder och hela tiden höjs nivån lite extra för var dag!

Jag börjar alltid mina dagar med att skutta upp ur sängen, blanda min BCAA och sätta mig i soffan och bara ladda, tänka på allt roligt som skall hända under dagen och riktigt vakna upp innan jag snörar på mig skorna för min morgonPW. Allting är så fint ute och nu när solen skiner är allting så otroligt fint! Helt lugnt och stilla och när man bor på västkusten har man faktiskt underbar lyx att ha havet så nära. Så antingen går jag längs med havet eller längs med ån, på båda ställena så fridfullt och att få börja dagen på det viset det är enligt mig oslagbart! Bara jag, solen, fåglarna och fiskarna som jag varje dag vinkar förbi!

2015817945650801157461_sbig.jpg
20158179524601157461_sbig.jpg

Så underbart fint och fridfullt längs med Ätran!

Väl hemma är det posering som gäller, något som är en väldigt stor del i sporten, något som många inte tänker på. Därför övar jag mycket posering, dels för att lära mig och bli bättre, men även dels för att jag skall känna mig trygg och på tävlingsdagen inte behöva tänka på det. Det sitter i ryggmärgen och poserna är nötade tusentals gånger. Förut övade jag alltid poseringen varje morgon på gymmet men numera gör jag det hemma, eftersom jag kan det bättre denna gången och inte behöver lika mycket plats för det som en hel sal. Även väldigt smidigt och tidsparande, eftersom det bara är att dra igång lite musik, knäppa på klackarna och köra!

En hög med plättar till frukost tillsammans med mina vitaminer, omega 3 tabletter och CLA, det innan det var dags för jobb med klienter! Helt Fantastiskt väder bjuds det på dagen till ära, så riktig lyx är det att faktiskt dagar som denna kunna ta med sig jobbet ut och göra scheman och jobb ut i solen, kunna dela nytta med nöje!

Ikväll väntar måndagens benpass på gymmet. Ser verkligen fram emot det, har tittat tillbaka sen förra tävlingarna på bilder och hårt slit lönar sig verkligen. Något av dom saker som motiverar mig mest är att se min egen utveckling, att se hur mycket man kan förändra med hjälp av vilja, hårt jobb och positiv inställning!!

Kram och Puss
från Jenny

2015817943558901157461_sbig.jpg