Bananpannkaka

Eftersom jag älskar mina nya plättar och har en stor kärlek förövrigt till pannkakor kom jag igår på ett recept på bananpannkakasom jag ofta gjorde förr länge sedan. Detta receptet är såotroligt simpelt och det är väldigt gott om man någon gång villlyxa till det lite med mellanmål eller som frukost.

Ingredienser:

1 banan

2 ägg

Hallon/blåbär/färska jordgubbar

Minikeso eller Caseinfluff

Pamspray

Mosa bananen i en djup skål. Knäck i äggen och vispa runt meden gaffel. Stek med pamspray på låg värme i några minuter på varje sida. Toppa med valfritt av vad du tycker om, tex. Bär,nötter/mandel, caseinfluff, minikeso, banan etc.

Detta bjöds det på hemma igår kväll, jag lagade, tittade och luktade innan jag högg in på min äggvita! Trots 3,5 vecka ut blir jag självklart sugen men jag vet också att äggvitan ger mig precis det jag behöver just nu och det som är optimalt för att jag skall bli så bra det bara går. Tänker jag så sedan har jag aldrig några problem att avstå oavsett om det står det som jag älskar mest framför näsan. Just nu äter jag för funktionens skull, och min kropp svarar väldigt bra och jag tycker det är så roligt att se hur kroppen ändras för varje dag, det är det som gör att jag brinner så mycket för det här!

201581920234543001157461_sbig.jpg
201581920235961001157461_sbig.jpg

Hoppas ni fick lite ny inspiration!

Kramar från Jenny