12 veckors förvandling

Något som jag verkligen står för och förespråkar är att allt går, så länge man vill verkligen tillräckligt mycket och aldrig ger upp! Jag träffade för lite mer än tolv veckor sedan en kille som heter Jonas som kontaktade mig för hjälp. Jonas trivdes inte med sig själv och sin spegelbild och hade ett jättetydligt mål med att han ville gå ner i vikt tillbaka till den Jonas han en gång var från början. Och efter att vi hade lagt upp nya upplägg i både kosten och träningen satte vi igång och vi har kört mellan 1-2 pass/vecka. Än så långe har vi kört 12 veckor och reusltarn är fantastiska! Att få få följa en persons resa på detta viset är något speciellt, och personen växer så otroligt mycket i sig själv också och numera trivs Jonas så mycket mer och känner sig bekväm med sig själv.

Om man bara fortsätter att jobba mot sina mål och hela tiden håller fokus på rätt saker kommer man till slut att lyckas. Tillsammans med utveckling och resultat håller man även motivation uppe och man vill fortsätta jobba för sin målbild. Alla har både motgångar och medgångar och Jonas själv har tex. Förslitningar i sin högt vilket gör att han varken kan promenera, jogga/springa oxh begränsas väldigt mycket för Benträning. Trots det finns det alltid andra vägar och lösningar och mycket spinningpass har han kört och även crosstrainer där det inte belastas höften på samma vis! Jag är så stolt över hans prestation och trots att han även har varit iväg på semester i en vecka och rest en del med jobbet med det inget som han ser som ett hinder utan istället en utmaning, vilket är exakt rätt tänk! Istället för en lång diet har han ändrat sin livstil och träningn är en del av vardagen. Han tycker om spinning och att röra på sig och Han äter bra och mycket mat, men även kan gå ut på någon restaurang och njuta av livets goda ting ibland upptill.

Personer som Jonas motiverar mig lika mycket tillbaka när jag varje vecka ser hur han lyssnar och tar åt sig, och kommer tillbaka och levererar vecka efter vecka! Oavsett vad man har för mål så kan alla klara det. Lite hjälp av mig längs vägen men utan allt slit Jonas gör, alla matlådor han förbereder och all vilja som han besitter han han endast sig själv att tacka och jobbet han gör är enormt! En stor eloge och till alla er som tvekar att göra en förändring, ni kommer inte ångra er. Men för att få något som man aldrig har haft så måste man även göra något som man inte heller har gjort, ett motto som är värt att tänka om man tvekar.

Hoppas alla har en härlig onsdag!

Kramar från Jenny

2015102113432413301157461_sbig.jpg
2015102113432427411157461_sbig.jpg

​Jonas fina förvandling efter tolv veckor! Och än är vi inte klara!