Ryggpass

Idag har det varit flera svängar på gymmet varav den sista var min egna träningen. Efter gårdagens benpass var jag så laddad på rygg idag och hela passet hade jag koll på hur exakt vad jag skulle köra när jag väl kom till gymmet! Jag planerar alltid innan vad jag skall köra, både övningar och antal set och reps så tiden väl på gymmet blir så effektiv som möjligt och det enda jag behöver är att läsa övningarna ordning och köra! Fokus idag var tungt och med lite färre reps. Att chocka kroppen och rodda om bland både antal set, reps och vikter gör så stor skillnad och det blir både roligare med variation samtidigt som kroppen aldrig vänjer sig vid belastning utan måste hela tiden utvecklas! Ett riktigt GRYMT pass blev det av dagens träning och energin och verkligen glädjen till träningen nu efter helgen tävlingar och påbörjad offseason är enorm! Det är verkligen roligt och kroppen svarar och är helt med på noterna att det är dags att börja lyfta tyngre! För er som vill ha lite inspiration till ett ryggpass med avslutande mage så kommer mitt upplägg från dagens träning här:

Breda latsdrag i Cable (bra om man är lite ojämt stark så man måste jobba med båda sidorna lika mycket 4×12

Smala latsdrag 4×10

Smal rodd 3×12

Pulldows med rep 3×12

Enhantelsrodd 3×12/sida

Rygglyft med vikt 3×12

Raka crunches i maskin 3×12 SUPERSET Hängande benlyft 3×10

Avsluta med bendrag med crunch i TRX 3×15

Jag håller så kort vila som möjligt för att hålla igång tempot och intensiteten i passet, något jag alltid försöker för att inte heller tappa fokus samtidigt som jag får bättre pass.

2015102219594841811157461_sbig.jpg

Efter passet när jag kom hem åt jag mina vaniljplättar med havre och äggvita i soffan, recept finns längre bak bland tidigare blogginlägg! Riktigt goda plättar som funkar lika bra efter träningen på kvällen som till frukost!

2015102219594824601157461_sbig.jpg

Hoppas någon har fått lite ny inspiration för kommande ryggpass och den goda plättarna!

Kramar från Jenny