Baksida lår och Rumpa

Gårdagen började med ett tidigt pass på gymmet med en klient, som verkligen kämpade och jag blir alltid lika glad av att se när andra jobbar hårt för sina drömmar och mål så dagen började på bästa möjliga sätt!

De senaste dagarna har jag ”faktiskt” känt av dieten lite mer än tidigare och flera dagar i rad har jag varit tröttare i kroppen. Men väl på gymmet händer något med mig, både fysiskt och psykiskt och mitt huvud och viljan tar in och hur dagsformen än har känts så har jag verkligen kunnat prestera och leverera riktigt bra pass på gymmet vilket känns otroligt härligt och en underbar känsla! Igår var det baksida lår och en del övningar för glutesen på schemat, samt adduktorerna. Mitt upplägg igår såg ut såhär för er som vill ha lite ny inspiration:

Raka marklyft med hantlar SS Sittande bencurl 3×12-15

Raka Marklyft med skivstång SS Sittande bencurl 3×15

Djupa Liggande benpress (Fokus baksida lår/glutes) SS Abduktator 4×15

Kickbacks i cable Höger SS vänster ben 3×15

Adduktator SS Situps på bänk 3×15

Sneda crunches i cable 3×15

Raka crunches i cable (lättare) 2×15

Att superseta benpressen med abduktatorn gav mig riktigt bra kontakt, och riktigt bra träff på glutesen. Jag gillar verkligen den liggande benpressen eftersom jag kan isolera olika delar av ben och rumpa genom placeringen av fötterna, både i bredd och olika höjd på plattan. Så igår satte jag därför fötterna högt upp och brett och vikten på hälarna för bästa träff på rumpan!

Verkligen ALLA pass jag har gjort sedan förra vilodagen har varit riktigt grymma, och till skillnad från förra dieten så tränar jag betydligt bättre, mer tidseffketivt och med mer muskelkontakt. Jag lär mig mer om min kropp varje träningspass och vad som funkar för mig, och vad jag svarar på bäst. 16 dagar kvar och jag ger allt för att kunna leverera mitt bästa. Fitness är en bedömningssport men att veta att jag har gjort allt jag kunnat är det som är viktigast, sedan är det upp till domarna att bedöma resten av vad jag visar upp.

2015827115518411157461_sbig.jpg
201582711551787901157461_sbig.jpg

Kramar från Jenny