Allt eller inget

Gårdagens pass bestod av axlar, armar och vader på gymmet. Hela dagen gick i ett och några nya klienter tillsammans med ett besök hos kiropraktorn. Skillnaden från nu till när jag började med kiropraktiken är verkligen jättestor och det har gett mig så otroligt mycket när min snedhet för varje gång blir lite bättre och jag kan träna längre utan att tappa stabilitet och hålla en jämn balans med vikterna.

Igår var ett sådant pass där jag verkligen var trött i kroppen innan passet. Men jag vilade på soffan, laddade upp med lite ris och kollade på grejer som inspirerar och motiverar mig, ett tips som jag alltid gör innan passet för att hitta fokus. Jag skriver även alltid ner vad jag skall göra och hur mitt upplägg skall se ut, för att bara kunna köra på med bästa möjliga effektivitet väl på gymmet. Så gårdagens axlar/armar bestod enbart av superset och med väldigt högt tempo. Jag stoppade i mina hörlurar och på med luvan, något som alltid åker på när det behövs extra fokus och jag verkligen inte vill störas i det jag gör. Dagar när jag är trött så vill jag helst inte stanna alls i passen för att jag vet med mig att det får mig lätt att tappa allt fokus och då även då mista så mycket av mitt pass. Men efter hand som jag kom igång blev det bara bättre och bättre under tidens gång. Jag hade sådant tryck i axlarna, och svetten rann! Det som från börjar kändes som allt eller inget blev verkligen allt och det slutade med att jag inte kunde lyfta armarna för att dra åt tofsen!

Mycket fokus baksida, tillsammans med både pressar och framsida/utsida i olika varianter och lyft. 2 övningar för triceps och två för biceps innan superset mellan vadpress och mage. Väldigt effektivt och mycket gjort på kort tid! Tack vare mina älskade upplägg inför varje pass checkar jag av övning efter övning med väldigt lite vila och det är något som verkligen passar mig perfekt!

Jag tycker om att träna axlar och ännu roligare är det nu när det närmar sig tävlingsformen för pumpet är enormt och både ådrar och räfflor på alla håll och kanter! Allting har sin charm, inte lika stark men dock spegelbilden är desto mer väldefinerad vilket är roligt att vara i den formen också!

Hoppas alla får en fin onsdag och Idag står det baksida lår på schemat innan jag imorgon tar veckans vila och låter kroppen återhämta sig!

20158261225576501157461_sbig.jpg

Kramar från Jenny