Det är aldrig för sent att börja

Många frågar mig ofta hur jag orkar fortsätta att träna och fortsätta äta bra kost utan att tappa motivationen, särkilt nu när hösten kommer. Istället för att se detta som något negativt att kylan kommer och ljuset blir mindre kommer det även många fina fördelar med hösten. Träden och naturen ändrar färg och promenader bland färgglada löv kring fötterna lyser upp dagarna istället. Istället för att tycka att det känns tungt kan man då istället vända på tanken till något positivt och minnas att träning faktiskt ökar våra lyckokänslor och gör att vi mår bättre, blir gladare och får mer energi. Så när då hösten kommer är det egentligen just då som vi skall ta tag i träningen för att motverka det som vi skyller på gör oss mindre energifyllda. Just för att många tycker att hösten är en period som känns mörkare och lite tråkigare har jag därför satt igång just en liten extra kick för online-kunder under hösten!

Jag kommer att ta ut 5 personer som jag coachar under 12 veckor under hösten och hjälper med både skräddarsydda kostscheman och träningsscheman efter deras mål och förutsättningar. Med kontakt, coachning och stöttnign på vägen kör vi 3 månader för att göra en förändring mot sina mål! Det är ALDRIG för sent att börja även om det kan kännas tungt eller lite motigt till en början. Alla möter även motgångar på vägen men man kan inte få några resultat om man inte heller gör en förändring. Om man inte vill ha det som det är för stunden, måste vi ju även då ändra något som vi inte gör i dagsläget

Alla tycker inte om gymträning, och man kan inte tvinga sig själv att tycka om något. Men det finns massor av andra sorters träning som är jättebra som inte behöver göras på gym. Som sagt är naturen fantastiskt vacker på hösten, och tycker man t.ex. om löpning är det väldigt härligt att springa ute vid den här tiden. För den som tycker om intervaller finns det massor av varianter att köra utomhus, Plyoträning är ett annat exempel för mer fokus på ben och rumpa som man också kan göra utomhus. Varianterna är jättemånga men huvudsaken är att man gör någonting, och något som man tycker är roligt. Tycker man att något är kul så blir det även av att man fortsätter och det blir hållbart i längden. Och hållbart är även en nyckel till framgång och en väg i rätt riktning mot dina mål!

Här är en bild på några av alla fantastiskt duktiga klienter jag har haft som kämpar så duktigt! Alla med helt olika kroppar från början och med olika mål. Men det som dom har gemensamt är istället att dom var villiga att göra en förädling och alla har klarat det! Jag vet att alla är otroligt stolta över sig själva och de åstadkom saker de aldrig trodde dem skulle klara! Det gör mig så glad att se!!

201510714484321901157461_sbig.jpg

Vill ni kontakta mig kan ni mejla mig till info@jeafitness.se eller skriva en kommentar under inlägget så svarar jag till er så fort jag kan! Ha en härlig dag!