Känslosamt SM2015, min egna vinst

SM 2015 är över och tillbaka på hemmaplan igen. Helgen känns fortfarande ofattbar, allting går så fort över en sådan helg och got man sett fram emot så länge går så fort. Men denna helgen kommer stanna som ett minne för livet för mig. Mitt livs första SM och det som så länge varit en dröm att få ställa upp och tävla i detta gick i uppfyllelse och avsett placering så är jag så fantastiskt glad. Efter JSM och min sista plats där var detta en sådan revansch och jag hade som mål inför helgen att ta mig till final. Oavsett vidare placering så var målet att kunna få bli uttagen till final och kunna få göra min t-walk, något som jag faktiskt aldrig har fått göra tidigare då den togs bort när jag tävlade förra året pga för mycket folk och tidspress.

Formen jag visade upp på scen denna gången har det legat så himla mycket känslor bakom. Jag har fått trotsa så många hjärnspöken för att fortsätta, lita på planen och upplägget för att kunna leverera en annan form, som var mycket mer fyllig och mjuk än mot JSM. Något som kan låta mycket lättare än det många gånger är då huvudet styr kroppen och det är lätt att falla för psyket när det är som starkast. Jag ville kunna visa upp att trots att det endast var 3 veckor mellan ville jag bevisa för mig själv och för domarna att jag lyssnat och vill bli bättre. Gör om gör rätt, och jag lyckades! Formen kan jag nu i efterhand se stor skillnad på, och nu kan jag istället se att den ser bättre ut då den är mer fyllig och ser mer hälsosam ut! För mig att ta mig till en finalplats så är lyckan total. Jag möter dem som varit mina förebilder under flera år, och står på samma line som dem. Bara tanken ger mig rysningar i hela kroppen. För mig betyder den pokalen jag fick med mig hem så enormt mycket. Trots det är det ändå inte pokalen och det materiella som betyder mest, utan vinsten som man gör för sig själv. Sin långa resa som man kämpar för varje dag och tävlingen och mitt stopp där är ett mål som jag klarat av att genomföra. I en fysik jag skall lära mig att tycka om, och med en helt annan inställning till saker och ting. Tävlar man inte för att vinna skulle jag ljuga, men med självinsikt till vilka jag möter och dessa helt otroligt duktiga kvinnliga athlether med fantastiska fysiker så är min placering och mitt genomförande från helgen en vinst i sig, mitt egna guld och min min personliga vinst. Jag kunde aldrig i min vildaste fantasti för några år sedan kunna tro att jag skulle komma dit jag är idag, när att stå inför en fullsatt arena och tävla i Svenska mästerskapen i Bikinifitness. En liten glädjetår rinner längst med kinden när jag skriver, och känslorna är så många. Men återigen, allt hänger på att aldrig ge upp. Trots alla motgångar och jobbiga hinder man stöter på påvägen, så oavsett om jag går runt, hoppar över eller kryper under, så skall jag förbi! För jag skall bli bättre, och allting går om man bara vill tillräckligt mycket. Believe in your dreams ❤️

Ännu en gång, ett enormt tack som inte går att beskriva i ord till alla som stöttar mig, min underbara familj, mina fina, fina vänner. Fredrik Carlsson som tog sig an min utmaning som stöttepelare/coach efter JSM trots kort varsel. Och han som betyder mest, han som stal mitt hjärta som står ut med mig i vått och torrt. Min älskade sambo Fidde som finns och delar lycka och torkar mina tårar ❤️ Till alla som finns för mig. T.A.C.K. Ingen nämn ingen glömd. Kärlek till er.

20151061125840511157461_sbig.jpg
20151061125814001157461_sbig.jpg
2015106114852501157461_sbig.jpg

Massor av kramar

Från Jenny