Eufori

Idag har jag vila från gymmet vilket innebär att det inte blir någon styrketräning för mig. Sedan mina fria mål i söndags som verkligen gjorde underverk för min kropp, både fysiskt och psykiskt har jag kunnat leverera pass på gymmet som hela veckan har varit otrliga! En energi där det har känts som att jag har kunnat träna i timmar, så mycket tryck och svar att kroppen verkligen tog åt sig av energin och att jag har kunnat utnyttja den på bästa sätt! Träningsvärk i hela kroppen, i allt från ben och rumpa, till en träningsvärk i axlarna som är värre än på månader. Den känslan är oslagbar och formen känns bättre och bättre inför tävlingarna för varje dag!

I måndags testade jag NW i Almedal, ett fantastiskt gym där jag total körde slut på mig själv i ett svettigt benpass och fortsatte med samma växel med armar, axlar och mage i tisdags vilket har satt sina spår. Riktigt bra kontakt och fokus på passen och formen känns precis sådär fyllig som jag önskar. Eftersom jag har lätt för att bli hård är formen jag har just nu riktigt bra och det ger mig mycket kvinnlighet kvar och former samtidigt som jag inte är för blöt och vätskig.

Igår åkte jag till Gladius och träffade min underbara coach Caroline, där vi kollade form och gick igenom inför kommande vecka. Jag kan inte förstå att om 9 dagar är det scenen som gäller! Men så som formen känns nu så kan jag inte bli mer redo, det är bara njuta av varje minut och känna lugnet att allting känns underbart och lättsamt. Riktig euforisk känsla där jag verkligen känner mig så genuint lycklig hela jag! Jag körde även ett grymt pass för baksida lår och en del rumpa igår på gladius innan jag kröp hem till mina goda plättar!

Ha en underbar dag! Nu skall jag bege mig till gymmet för klienter!

2015939293043021157461_sbig.jpg
20159393054441157461_sbig.jpg

Styrkekramar från Jenny